reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Misia a clexane masz może??
Kinga_1
Fanka BB :)
Rozyczka- Gratulacje ogromne!!! ale szczęściara z Ciebie ))) wszystkiego dobrego dla Was! ja wypoczywam i CZEKAM... Dzisiaj mam takie dolegliwości jak przed @ Pozdrawiam;-)
Edi82 - ja mam teraz cały czas objawy jak przed @, a wynik wyszedł mi pozytywny.
Kinga_1
Smutna_01 - jest możliwe. Musisz powtórzyć betkę za 2 dni. Jak będzie rosnąć to jest właśnie taka opcja jak piszesz będzie i za to mocno trzymam kciuki, żeby tak właśnie było &&&&&&&&
madzialenak
mama na pełen etat
tj. kilkanaście strzykawek
Od dnia transferu mam wstrzykiwać, mogłabym od Ciebie odkupić. Tylko, wiem, że je chyba trzeba trzymać w lodówce i nie wiem co by się stało jakbyś mi wysłała i leżałyby w temperaturze pokojowej zanim by do mnie doszły.
asiex
Kinga, Milaa dzięki za wsparcie, już jest trochę lepiej, a może dlatego, że brzuch zaczął mnie trochę pobolewać jak przed @ i sobie wyobraziłam, że moje dwa szkraby się "wgryzają" Niestety cierpliwość nie jest moją cechą dlatego strasznie mnie męczy to czekanie.. co jakiś czas zastanawiam się czy może testu nie zrobić, ale wiem, że w 7 dpt to bezsensu
W każdym razie muszę jakoś wytrzymać i tyle i przestać się negatywnie nastawiać:-)
W każdym razie muszę jakoś wytrzymać i tyle i przestać się negatywnie nastawiać:-)
reklama
Kinga_1
Kinga, a Ty nie chcesz studiować medycyny??? Bardzo trafna diagnoza
Duszności i problemy z oddychaniem mam na tle nerwowym. Nawet dr nieśmiało zdiagnozował nerwicę.
Jeszcze tego mi brakowało. Kolejna choroba do kompletu. Nie wiem, która to już z kolei.
Chce ktoś jakąś, bo zaczynam rozdawać :-) Takie przedświąteczne wietrzenie magazynów :-)
Lawendowy_sen - ja mam podobnie. Jak się bardziej zestresuję to się duszę. Temu się domyśliłam, że to może być coś tego. Cieszę się, że to nic poważnego. Na oddychanie dostaniesz leki do wdychania ( ja chwilowo odstawiłam, bo nie chcę na maluszka wpłynąć), a na nerwy też jakieś leki i spoko. Będzie wszystko super.
Podziel się: