reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Za 1 szczepionke limfocytami partnera jest ok 700zl, za pulowana 820.

Uff, wreszcie komus tez sie moja ciaza dluzy :p dla mnie to juz wieki!!

@Cytrynka122 jak beta? Mimo wszystko te wartosci mialas strasznie niskie jak na ten dpt, przykro mi z powodu spadku :(

@Justyska13 super stymulacja :)
Asia oby teraz po punkcji super były zarodki. Dzis misialam zaznaczyc jiz ile chcemy zarodkow podac wiec zaznaczyła m na razie jeden bo polozna mowila ze w razie czego mozna przed transferem zmienić na dwa.

reklama
Ja pilam aronie rowniez
Do tego sporo awokado i roslo i rosnie ekstra! Pomimo ze raz w dniu iui mialam 5 mm wiec nieodpowiednie na maxa.
Teraz w dniu owulacji nawet 11 mm!
Wow piekne rezultaty :yes: Chyba muszę tezza awokado się zabrać:) choć przyznaje, ze srednio lubie:cool2:

Haha ja to kochana dzis nawet wcinam czekolade.
Hmmm... nadrobiłaś mi smaka i chyba się po tabliczkę wybiorę do sklepu:-p

Wow piekne rezultaty :yes: Chyba muszę tezza awokado się zabrać[emoji4] choć przyznaje, ze srednio lubie:cool2:

Hmmm... nadrobiłaś mi smaka i chyba się po tabliczkę wybiorę do sklepu[emoji14]

Awokado mozesz z jajkiem zgniesc na paste i doprawic dowolnie. Oby nie cukrem [emoji23]
A tak z solą morską na kanapkę ja kocham! Moge jesc non stop[emoji16][emoji16][emoji16]

@dżoasia @Olk@24 chyba źle zrozumiałyście wypowiedź @Pini88(chyba że ja kompletnie inaczej to odbieram) ,po pierwsze nie użyła słowa iść na łatwiznę jako wybór in vitro tylko przytoczyła przypadek swojej kuzynki która ma PCOS i udało jej się zajść w ciąże w nogami do góry i nie rozumiem co w tym złego?
Miała dziewczyna szczęście jak wiele innych u których lekarze nie dawali szans,przecież na forum mamy dziewczyny którym in vitro nie pomogło a zaszły naturalnie w ciąże.Tylko zazdrościć takim przypadkom jak moja bratowa-też pcos lekarz nie dawał szans a mają całą gromadkę.
Nikt @dżoasia nie powiedział ze Twoje 8 lat walki to było pójście na łatwiznę a jedyna słuszna i ciężka droga do obecnego sukcesu.
Wydaje mi się ,że zrobił się kwas zupełnie niepotrzebnie także dziewczynki proszę o głęboki oddech ;)

Dziewczyny ja już po USG. Zrobiłam sobie jeszcze wczoraj betę i przyrost marny bo coś ok 30 paru %, więc male szanse na powodzenie, ale ku mojemu zdziwieniu (byłam pewna że będzie puste jajo), pojawił się zarodek i bijące serduszko, ale żeby nie było tak pięknie to ciąża wg USG nadal młodsza o ok tydzień od transferu no i serduszko bije słabo :sad:, lekarz zapisał mnie we wtorek na kolejną wizytę. Zobaczymy albo ruszy albo nie....mówił że to jakieś 50:50 szans.
Musisz myśleć pozytywnie 8-)

reklama
Do góry