reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja poniedziałku nie mogę się doczekać jak pójdę do lekarza. Ciągle martwię się czy wszystko jest w porządku z moim maleństwem
Dziewczyno nie kazdemu sie uda bzyknac i dziecko gotowe. Pcos jest zlozonym schorzeniem obejmujacym naprawde wiele czynnikow. Może walka z tym sqrwysynstwem zajela ponad 8 lat. Mnie po prostu cos trafilo jak przeczytalam porade w stylu Bravo, ze po seksie wystarczy polezec z girami na lampie. I to z ust kobiety ktora przeszla ivf.
Co sie wkurzasz mowie opowiadam historie mojej kuzynki ktora miala ta chorobe oprocz tego jej maz slabe nasienie nerwy na wodzy trzymaj

reklama
Co sie wkurzasz mowie opowiadam historie mojej kuzynki ktora miala ta chorobe oprocz tego jej maz slabe nasienie nerwy na wodzy trzymaj
A ja 5 lat sie starali I coo mi tera
Ty serio twierdzisz że in vitro to pójście na łatwiznę , czy tak tylko po prostu napisałaś bez większego namysłu ?
Widze ze hormony daja wam znac nie powiedzialam ze to pojscie na latwizne czytaj miedzy wierszami

A ja 5 lat sie starali I coo mi tera

Widze ze hormony daja wam znac nie powiedzialam ze to pojscie na latwizne czytaj miedzy wierszami
Być może dają się we znaki, nie mowę ze nie po 6 nie udanych transferach coś na pewno zostało .
Ale na pewno nie stwierdzenie że in vitro to łatwizna i pisze to kobieta która sama przez in vitro przechodzi .
Nie trzeba czytać między wierszami ,po prostu sama przeczytaj co to napisałaś....

Być może dają się we znaki, nie mowę ze nie po 6 nie udanych transferach coś na pewno zostało .
Ale na pewno nie stwierdzenie że in vitro to łatwizna i pisze to kobieta która sama przez in vitro przechodzi .
Nie trzeba czytać między wierszami ,po prostu sama przeczytaj co to napisałaś....
Wiesz co zal wyladuj na Kims innym nie na mnie gdzie widzisz slowo latwizna nie mam czasu na klotnie z wami mam swoje problemy na glowie

reklama
Do góry