reklama
Skoro nie masz czasu na kłótnie i masz swoje problemy to nie rozumiem po co opisujesz ?Wez dziewczyno sie ogarnij nie wkurzaj mnie lepiej
To jest publiczne forum , każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
dżoasia
Fanka BB :)
Przeczytaj sobie to co mam w stopce (musisz obrocic tel poziomo). I potem pomysl, ze napisalas mi, ze kazdy robi tak, zeby mu najszybciej bylo. Ivf w moim przypadku to bylo najszybciej? Generalizowanie problemu jak sie nie ma zbyć nim do czynienia jest niestety ignorancja. Pcos moze dotknac naprawde bardzo mocno ikciuki gleboko ingerowac w organizm. A jak kolezanka pisze, ze bratowa sie stara juz 2 lata to to nie jest najlzejsza postac tej choroby. Trzeba sie udac do dobrego specjalisty, ktory bedzie umial ogarnac to calosciowo, a nie polezec z nogami w gorzeWiesz co zal wyladuj na Kims innym nie na mnie gdzie widzisz slowo latwizna nie mam czasu na klotnie z wami mam swoje problemy na glowie
Pini88
No napewno takie teksty pisac do kobiety w ciazy zeby ja zdenerwowac zachowanie na poziomie gratuluje!!!!Skoro nie masz czasu na kłótnie i masz swoje problemy to nie rozumiem po co opisujesz ?
To jest publiczne forum , każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
Pini88
Przeczytaj sobie to co mam w stopce (musisz obrocic tel poziomo). I potem pomysl, ze napisalas mi, ze kazdy robi tak, zeby mu najszybciej bylo. Ivf w moim przypadku to bylo najszybciej? Generalizowanie problemu jak sie nie ma zbyć
Justyska13
Haha ja to kochana dzis nawet wcinam czekolade.Właśnie chyba to jednak pogoda, bo jak spojrzałam za okno to po słońcu pozostało wspomnienie, a na niebie deszczowe chmury. Chyba dziś bedzie dzień nadrabiania serialowych zaleglosci
Dzieki Tobie tez pije ten sok z aronii ciekawe czy endo bedzie z tego zadowolone Ja staram się jeść więcej nabiału, niż zwykle, bo podobno jest to wskazane. Ogolnie jem normalnie, raczej staram się zdrowo, choć wczoraj skusilam się na frytki. McD Ale mała porcje i jeszcze się podzielilam
Ale Ty tak na serio ?No napewno takie teksty pisac do kobiety w ciazy zeby ja zdenerwowac zachowanie na poziomie gratuluje!!!!
Ja Ci zadalam proste pytanie , Ty nawet nie potrafisz na nie odpowiedzieć , atakujesz mnie , sama się nakręcasz i jeszcze mi piszesz że to ja denerwuje...
Vinszka
Zgadzam się, to nie jest łatwizna. To jest ciężka walka i kosztuje nas nie tylko sporo $$ ale przede wszystkim zdrowia, emocji i ... matko jedyna jak to wpływa na psychikę, na naszą pewność siebie. Nie jedna czuje się tak bezsilna, że myśli o zakończeniu swojego bólu i cierpienia.Być może dają się we znaki, nie mowę ze nie po 6 nie udanych transferach coś na pewno zostało .
Ale na pewno nie stwierdzenie że in vitro to łatwizna i pisze to kobieta która sama przez in vitro przechodzi .
Nie trzeba czytać między wierszami ,po prostu sama przeczytaj co to napisałaś....
Jesteśmy kobietami, które zostały stworzone do rodzenia i wychowywania. Nie liczy się dla mnie kariera, rzeczy materialne, a jedynie ten mały człowieczek, który po czasie będzie mówił jak nas kocha i potrzebuje. Cóż może być piękniejszego?
reklama
Podziel się: