reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
Dziewczyny. Ja juz po wizycie jejek jest sporo z 10 powinno się udac pobrac lub wiecej. Dzis juz nie biore mensinormu ostatniego by pecherzyki nie pekly mam wziąć tylko ovitrelle o 20 i punkcja w niedziele o 8 rano. Mialam obawy ze jakas infekcja mi sie zaczyna wiec lekarz mowil bym kupila sobie invag. Ale pobieral cytologie dzis i nic nie widzial niepokojacego w kierunku infekcji. Poczucie humoru lekarza dziś bylo powalające. Po wizycie bylam jeszcze na EKG bo do znieczulenia potrzebuja dla anestezjologa wiec bylam w jakoms szpitalu by mi to zrobili od razu 30zl zaplacilam ale jest z głowy.

Polozna mowila ze moge wziac rano euthyrox ale czy faktycznoe moge?

Do góry