reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moze to tylko pogoda bo szaleje z zimna na cieplo i jeszcze deszcz...
Daj sobie na luz!!!
Właśnie chyba to jednak pogoda, bo jak spojrzałam za okno to po słońcu pozostało wspomnienie, a na niebie deszczowe chmury. Chyba dziś bedzie dzień nadrabiania serialowych zaleglosci :)
Nie n

Nie nie stosuje zadnej diety. Ostatnio przy stymulacji to wogole malo jadlam bo jakos straszne wzdecia mialam i mdlosci. Jedyne co to pije juz z 2-3 tyg chyba sok z aronii. A tak to normalnie zupy wazywne zabielone jogurtem, malo ogolnie smażonego, chleb ziarnisty wogole nie używam śmietany, kasza ryz, ziemniaki, , kurczak, owoce jablka, kiwi

Dzieki Tobie tez pije ten sok z aronii:biggrin2: ciekawe czy endo bedzie z tego zadowolone:) Ja staram się jeść więcej nabiału, niż zwykle, bo podobno jest to wskazane. Ogolnie jem normalnie, raczej staram się zdrowo, choć wczoraj skusilam się na frytki. McD:cool2: Ale mała porcje i jeszcze się podzielilam:-p

reklama
U pasnika szczepienia tylko 2 tys ?to taniej bo w Krakowie za jedno płaciłam OK tysiąca.
Za 1 szczepionke limfocytami partnera jest ok 700zl, za pulowana 820.
O wow to już?! A @dżoasia Asi ciąża tak mi się dłuży haha
Uff, wreszcie komus tez sie moja ciaza dluzy :p dla mnie to juz wieki!!

@Cytrynka122 jak beta? Mimo wszystko te wartosci mialas strasznie niskie jak na ten dpt, przykro mi z powodu spadku :(

@Justyska13 super stymulacja :)

Właśnie chyba to jednak pogoda, bo jak spojrzałam za okno to po słońcu pozostało wspomnienie, a na niebie deszczowe chmury. Chyba dziś bedzie dzień nadrabiania serialowych zaleglosci :)

Dzieki Tobie tez pije ten sok z aronii:biggrin2: ciekawe czy endo bedzie z tego zadowolone:) Ja staram się jeść więcej nabiału, niż zwykle, bo podobno jest to wskazane. Ogolnie jem normalnie, raczej staram się zdrowo, choć wczoraj skusilam się na frytki. McD:cool2: Ale mała porcje i jeszcze się podzielilam:-p

Ja pilam aronie rowniez
Do tego sporo awokado i roslo i rosnie ekstra! Pomimo ze raz w dniu iui mialam 5 mm wiec nieodpowiednie na maxa.
Teraz w dniu owulacji nawet 11 mm!

reklama
1 do niecałe 3000 zespół Downa i reszta mniej niż 1 do 20000
Oznacza to że jedna na 3 tyś kobiet z takim wynikiem jak ja rodzi dziecko z ZD jak sobie policzysz procent to jest tyciusi
Ja wlasnie czekam na wynik testu I jestem przerazona tak sie boje w srode pobrali krew mam czekac 5 dni

Do góry