Bedzie dobrzeJestem w pociagu jeszcze. Nie wiem wkrecam sobie czy czasem jakies nie pękly, bo dwa dni temu czulam bardzo jajniki, sluzy byly w dużych ilosciach i wodniesto przrzroczyste a teraz brzuch m n oe juz tak nie boli, sluzow jest malo i to bardziej bialawe. Jedyne co piersi malo co mi nie pekna tak mnie okrutnie bola i sa nabrzmiale. Ooo i dlatego sie martwie
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
@Vinszka @Cytrynka122 czy wy zaciazylyscie w pierwszym podejscia po tescie ERA? po ilu nie udanych podejciach lekarz Wam zlecil to badanie?Ostatnio Vinszka i Cytrynka mialy ten test i obie zaciazone
My też na jakiś czas odpuszczamy puki co mąż kupuje mi pieska
O kurde! Tez o tym myslimy!! Jaka rasa??
Dziekuje ze pytasz... godzina „ zero” na 8 rano jest planowana[emoji173]️.A tak to spkojnie, az za spokojnie[emoji23]
Czekamy na dobre wiesci!!
Samych cudownych chwil[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Vinszka
[emoji1745] fakt wyliczyłam w to biopsje za 1000 coś zł, ale to nadal 5 tys. Miałam trochę wizyt plus nadzór nad implementacją, krew, embroGlue, nacięcie i jeszcze coś.O jeny jak duzo masakra a skad taka cena?
Vinszka
Godzina zero już minęła [emoji110][emoji110][emoji110] pięknych chwil dziś życzę [emoji8]Dziekuje ze pytasz... godzina „ zero” na 8 rano jest planowana[emoji173]️.A tak to spkojnie, az za spokojnie[emoji23]
Vinszka
[emoji110][emoji110] mocne kciuki kochane! [emoji8][emoji8]@Justi55 niech koszyczek jajeczek bedzie pełny i dorodny
@Blondasek85 mocne kciuki za przylot do bazy i zostanie tam 8,5 miesiaca ( @annemarie zwalnia brzuszek dla ciebie)
@annemarie pięknego spotkania z upragnionymi maluszkami [emoji813][emoji813]
No i za mnie tez @Justyska13 trzymakcie kciuki by jajca przetrwały i w niedziele by byla punkcja (jakies mam takie zle przeczucia z moimi jajcami)
Czytałam, ze mogą mieć różne skutki uboczne. Sam Paśnik mi tez o nich mówił trochę. To jest spora ingerencja w układ immunologiczny. Wiadomo, ze stymulacje to nie łykanie wit C, ale tu już mam jakieś wewnętrzne obawy. Do tego nie ukrywam dochodzą kwestie finansowe. To kolejne ponad 2 tys plus dojazdy. Mąż właśnie ma kiepsko z praca, druga stymulacja w ciągu prawie pół roku, tu wykończenie domu i zaczynam się zastanawiać, skąd na to wszystko brac pieniądze.
U pasnika szczepienia tylko 2 tys ?to taniej bo w Krakowie za jedno płaciłam OK tysiąca.
@annemarie to już chyba Twoje cuda są na świecie!!!!
reklama
[emoji1745] fakt wyliczyłam w to biopsje za 1000 coś zł, ale to nadal 5 tys. Miałam trochę wizyt plus nadzór nad implementacją, krew, embroGlue, nacięcie i jeszcze coś.
Juz za pierwszym razem mialas ah embryoglue i biopsje i era??
Podziel się: