reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jestem w pociagu jeszcze. Nie wiem wkrecam sobie czy czasem jakies nie pękly, bo dwa dni temu czulam bardzo jajniki, sluzy byly w dużych ilosciach i wodniesto przrzroczyste a teraz brzuch m n oe juz tak nie boli, sluzow jest malo i to bardziej bialawe. Jedyne co piersi malo co mi nie pekna tak mnie okrutnie bola i sa nabrzmiale. Ooo i dlatego sie martwie
Bedzie dobrze ☺️

reklama
@Justi55 niech koszyczek jajeczek bedzie pełny i dorodny :)
@Blondasek85 mocne kciuki za przylot do bazy i zostanie tam 8,5 miesiaca ( @annemarie zwalnia brzuszek dla ciebie):)
@annemarie pięknego spotkania z upragnionymi maluszkami [emoji813][emoji813]
No i za mnie tez @Justyska13 trzymakcie kciuki by jajca przetrwały i w niedziele by byla punkcja (jakies mam takie zle przeczucia z moimi jajcami)
[emoji110][emoji110] mocne kciuki kochane! [emoji8][emoji8]

Czytałam, ze mogą mieć różne skutki uboczne. Sam Paśnik mi tez o nich mówił trochę. To jest spora ingerencja w układ immunologiczny. Wiadomo, ze stymulacje to nie łykanie wit C, ale tu już mam jakieś wewnętrzne obawy. Do tego nie ukrywam dochodzą kwestie finansowe. To kolejne ponad 2 tys plus dojazdy. Mąż właśnie ma kiepsko z praca, druga stymulacja w ciągu prawie pół roku, tu wykończenie domu i zaczynam się zastanawiać, skąd na to wszystko brac pieniądze.

U pasnika szczepienia tylko 2 tys ?to taniej bo w Krakowie za jedno płaciłam OK tysiąca.

reklama
Do góry