Ja robilamWszystkie robilyscie test pappa?
reklama
Pini88
Fanka BB :)
I jakie odczocia?Ja robilam
Ja czekalam 3-dni na wynik w diagnostyceAle sam wynik nic nie da dopiero na usg doktor wpisuje dane w komputer I wtedy wylicza ryzyko chorob.Ja oddalam krew na pappe 8.05 ale nie mam jeszcze wyników
Tylko krew wzieli I z tego nic sie nie dowiesz dopiero podczas usg lekarz wpisuje dane w system.Mi poeiedzial ze tak dobrych wynikow jeszcze nie widzial I ze mnie predzej piorin czasnie niz z ciazs sie cos stanie.I jakie odczocia?
Ja usg juz mialam tego dnia którego pobrali krew i powiedzieli ze wynik z pappy wstawia do wynikow z usg i zadzwonia z wynikiem tzn skorygowanym ryzykiem wad, ale jeszcze nie dzwoniliJa czekalam 3-dni na wynik w diagnostyceAle sam wynik nic nie da dopiero na usg doktor wpisuje dane w komputer I wtedy wylicza ryzyko chorob.
Aha w ten sposob Na pewno wszystko w porzadku bedzieJa usg juz mialam tego dnia którego pobrali krew i powiedzieli ze wynik z pappy wstawia do wynikow z usg i zadzwonia z wynikiem tzn skorygowanym ryzykiem wad, ale jeszcze nie dzwonili
Pini88
To jak to wtedy bo nie Kumam jutro mam pappa a wizyta dopiero 8.06 to znaczy ze nic to NIE daJa usg juz mialam tego dnia którego pobrali krew i powiedzieli ze wynik z pappy wstawia do wynikow z usg i zadzwonia z wynikiem tzn skorygowanym ryzykiem wad, ale jeszcze nie dzwonili
Vinszka
Ja robię tak jak wcześniej, czyli krew i USG w tym samym dniu, a później wizyta z genetykiem na omówienie wyników.To jak to wtedy bo nie Kumam jutro mam pappa a wizyta dopiero 8.06 to znaczy ze nic to NIE da
Blondasek85
Trzymam kciuki
I wzajemnie Ile zarodków bierzesz? Ja jeden 3 dniowy.
reklama
Pewnie zależy od kliniki.
Ja badanego nie mialam. Dostalam tylko ovitrelle na dojrzenie mojego jajeczka. Ale po transferze chyba 7dni sama juz badalam progesteron i byl wysoki (30 lub 40) a i naturalnie zawsze byl dobry.
Podziel się: