reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To ja się pochwałę.
33dpt mamy 6.4 mm i serduszko bije.
Wiek usg wyliczony na 6t4d. Wg transferu to będzie 7t 0d.
3 dni roznicy. Ale chyba to nie jest duże odchylenie?
Super kochana. Cudowne informacje. :*:*
To ja się pochwałę.

Właśnie się zastanawiam gdzie moglibyśmy się przenieść. Moja koleżanka była w invicta i nie za dobrze ją tam traktowali ;( dlatego mam mieszane uczucia co do tej kliniki ale No Tobie się udało i to podwójnie ;)
A jak to jest z przeniesieniem mrożonego materiału miedzy klinikami ?
Ja jestem w invicta w Warszawie i jestem dużo bardziej zadowolona niż w Bocianie.

To ja się pochwałę.
Tak się zastanawiam bo to się chyba inaczej liczy przy crio transferze niż przy transferze po punkcji? Mam rację? Przy crio to pierwszy dzień miesiączki jest początkiem? Jak tak to by się idealnie zgadzało bo ja w 14 dc miałam transfer

Ostatnia edycja:
U was już 3,5 miesiąca?! Wow, faktycznie to zleciało. Ja też nie wiem kiedy te 4 tygodnie minęły, mam wrażenie że to dopiero max 2 :-D
Ja to bym mogła cały dzień patrzeć na moją księżniczkę. Jeszcze mogę sobie pozwolić na to, bo cały ten tydzień moja mama jest z nami i ja się wyleguje z Małą a mama robi mi obiadek :D
No to masz dobrze :) ja od początku sama... Mama mi obiadek przywiozła może że 4 razy... Musimy razem z Księżniczka spełniać się w kuchni...

reklama
Wszystkie robilyscie test pappa?
Ja sie zastanawiam. Usg na pewno bo to najistotniejsze. Ale krew to zobaczę. To statystyka na którą ma wpływ in vitro, wiek, choroby. Z tego co czytałam niektóre leki mogą zaburzac wynik chociaż to nie potwierdzone. W Polsce bazują na starych wzorach (nie wiem jak w uk) i może to potem niepotrzebnie stresować.

Do góry