reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja takich rzeczy nie czytam bo mnie krew zalewa zaraz. Zawsze najlepiej wszystko wiedzą ci są najmniej douczenu w temacie. Każdy ma prawo do swoich pogladów ale niech się nie wypowiada ktoś kto bzyknie się raz i się udaje a o leczeniu guzik wie.
Dokładnie. Dalej uważam, że nie zrozumie ten, który nie mial takiego problemu.

reklama
Robiłaś pappa? Czy sobie odpuszczasz?
Czytałam różne opinie na temat wyników tych testów. Tez się zastanawiam ale są drogie.
Rozne? Ja slyszalam ze sa ok I wysoki procent skutecznosci place 300£ sporo ale dla mnie to bezcenne pappa odpuszcze skoro taka skutecznosc

Rozne? Ja slyszalam ze sa ok I wysoki procent skutecznosci place 300£ sporo ale dla mnie to bezcenne pappa odpuszcze skoro taka skutecznosc
Zdazaja się fałszywe wyniki. Bo badanie sprawdza chromosomy. Nie ma zastosowania w przypadku mozaiki genów.
300 to i tak taniej niż w pl. Tutaj ok 2000 zł.

reklama
Do góry