reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z tego co czytam to dziewczyny maja czesto wiecej... wiec spokojnie
Moj m tak wyczytal i zakazal transferu aby oszczedzic zarodki zanim sie porzadnie nie przebadamy... bo czytal ze dwie stymulacje max... i boi sie o zdrowie moje... stad pytanie
Taki kochany ;) mój mąż też tak uważa i mam nadzieję, że w lipcu uda mi się w końcu zabrać mojego ostatniego kropka i z nami zostanie ;)

Dziewczyny czy któraś może mi pomoc ? Czy ktoś wie coś na ten temat ?
Masz ciut za wysokie komorki NK. Powinni je zbijac. Intralipid na pewno a do tego byc mozw steryd. U nas daja encorton ale byc moze metypred to odpowiednik.
Co do cytokin to nieprawda ze robi sie je po poronieniach. Wiele z nas robilo je tak po prostu. Ja tez robilam.
Nie strasze, absolutnie, chce tylko poznac wiedze i zdanie innych. Poza tym przerwana to nie pelna stymulacja punkcja. Badz spokojna! Pytam zeby byc moze obalic mit jakis kolejny...[emoji6]
Niektorzy mowia ze powyzej 5ciu stymulacji juz jest zbyt duzo dla organizmu.
Ja na razie mialam 3 i zyje. A co bedzie za 20 lat kto to wie.

Taki kochany ;) mój mąż też tak uważa i mam nadzieję, że w lipcu uda mi się w końcu zabrać mojego ostatniego kropka i z nami zostanie ;)

Myśle ze mężczyźni którzy są przy nas i widzą jak wiele nas to kosztuje i psychicznie i fizycznie nie chcą by nam się coś stało bo jesteśmy dla nich najważniejsze !!!!
Oni tez wszystko przezywają na swój sposób[emoji173]️

Masz ciut za wysokie komorki NK. Powinni je zbijac. Intralipid na pewno a do tego byc mozw steryd. U nas daja encorton ale byc moze metypred to odpowiednik.
Co do cytokin to nieprawda ze robi sie je po poronieniach. Wiele z nas robilo je tak po prostu. Ja tez robilam. Niektorzy mowia ze powyzej 5ciu stymulacji juz jest zbyt duzo dla organizmu.
Ja na razie mialam 3 i zyje. A co bedzie za 20 lat kto to wie.
Dzięki za odpowiedź :)

Myśle ze mężczyźni którzy są przy nas i widzą jak wiele nas to kosztuje i psychicznie i fizycznie nie chcą by nam się coś stało bo jesteśmy dla nich najważniejsze !!!!
Oni tez wszystko przezywają na swój sposób[emoji173]️
Dokładnie ;) mamy ich i powinnyśmy za to dziękować ;) nie każdemu się trafiają tacy mężowie :-) :)

Cześć kobitki, jest obecnie któraś z Was na etapie procedury in vitro z komórką dawczyni?
Ja się bije z myslalami czy jest sens podejmować 3stymulacje, bo poprzednie 2skonczyly się słabymi tylko 2zarodkami i betą mniejszą niż 1...tyle kwesti jest do przemyślenia...

reklama
Do góry