reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z tego co czytam to dziewczyny maja czesto wiecej... wiec spokojnie
Moj m tak wyczytal i zakazal transferu aby oszczedzic zarodki zanim sie porzadnie nie przebadamy... bo czytal ze dwie stymulacje max... i boi sie o zdrowie moje... stad pytanie
Taki kochany ;) mój mąż też tak uważa i mam nadzieję, że w lipcu uda mi się w końcu zabrać mojego ostatniego kropka i z nami zostanie ;)

Dziewczyny czy któraś może mi pomoc ? Czy ktoś wie coś na ten temat ?
Masz ciut za wysokie komorki NK. Powinni je zbijac. Intralipid na pewno a do tego byc mozw steryd. U nas daja encorton ale byc moze metypred to odpowiednik.
Co do cytokin to nieprawda ze robi sie je po poronieniach. Wiele z nas robilo je tak po prostu. Ja tez robilam.
Nie strasze, absolutnie, chce tylko poznac wiedze i zdanie innych. Poza tym przerwana to nie pelna stymulacja punkcja. Badz spokojna! Pytam zeby byc moze obalic mit jakis kolejny...[emoji6]
Niektorzy mowia ze powyzej 5ciu stymulacji juz jest zbyt duzo dla organizmu.
Ja na razie mialam 3 i zyje. A co bedzie za 20 lat kto to wie.

Taki kochany ;) mój mąż też tak uważa i mam nadzieję, że w lipcu uda mi się w końcu zabrać mojego ostatniego kropka i z nami zostanie ;)

Myśle ze mężczyźni którzy są przy nas i widzą jak wiele nas to kosztuje i psychicznie i fizycznie nie chcą by nam się coś stało bo jesteśmy dla nich najważniejsze !!!!
Oni tez wszystko przezywają na swój sposób[emoji173]️

Masz ciut za wysokie komorki NK. Powinni je zbijac. Intralipid na pewno a do tego byc mozw steryd. U nas daja encorton ale byc moze metypred to odpowiednik.
Co do cytokin to nieprawda ze robi sie je po poronieniach. Wiele z nas robilo je tak po prostu. Ja tez robilam. Niektorzy mowia ze powyzej 5ciu stymulacji juz jest zbyt duzo dla organizmu.
Ja na razie mialam 3 i zyje. A co bedzie za 20 lat kto to wie.
Dzięki za odpowiedź :)

Myśle ze mężczyźni którzy są przy nas i widzą jak wiele nas to kosztuje i psychicznie i fizycznie nie chcą by nam się coś stało bo jesteśmy dla nich najważniejsze !!!!
Oni tez wszystko przezywają na swój sposób[emoji173]️
Dokładnie ;) mamy ich i powinnyśmy za to dziękować ;) nie każdemu się trafiają tacy mężowie :-) :)

Cześć kobitki, jest obecnie któraś z Was na etapie procedury in vitro z komórką dawczyni?
Ja się bije z myslalami czy jest sens podejmować 3stymulacje, bo poprzednie 2skonczyly się słabymi tylko 2zarodkami i betą mniejszą niż 1...tyle kwesti jest do przemyślenia...

reklama
Do góry