reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
retiolandia - ja miałam ból piersi przez jakiś czas po takim zabiegu jak ty miałaś. Ale mleka nie miałam. Po prostu organizm przygotowywał się Twój na karmienie maluszka już i stąd ten skutek uboczny.
Kinga_1
Hola - jak chcesz to zerknę do swojej karty szpitalnej jak będę w domu. Z zaleceniami po wywołanym poronieniu. No i napiszę ci co i jak. Ale to będzie dopiero wieczorem.
retiolandia
hola - no właśnie jem żurawine, ale kupiłam tez jakiś lek, bo zaczyna coraz bardziej boleć nie ma co czekać
kinga - też mi się wydaje, ze mój organizm trochę wariuje, ale myśl, że masz mleko, a maluch stracony jest bolesna.
kinga - też mi się wydaje, ze mój organizm trochę wariuje, ale myśl, że masz mleko, a maluch stracony jest bolesna.
retiolandia
Hola - dziękuję bardzo to kupię jeszcze ten sok i urządzę bakteriom zmasowany atak
Retiolandia mi na chory pęcherz pomógł kupiony w aptece proszek z żurawiny, to było w saszetkach - trzy na dzień góra - mnie bardzo bolało, w łazience to był koszmar po prostu, prawie płakałam, a ja z bólu żadko płaczę - a po już jednej saszetce mi ulżyło, niestety nie pamiętam nazwy
reklama
edi82
czekamy na Ciebie.....
Hej dziewczyny! Jestem po... wczoraj miałam pierwszy transfer- 1 zarodek. Teraz największe wyczekiwanie... i najdłuższe 17 dni w naszym życiu! Życzę Wam wszystkim spełnienia naszego wspólnego marzenia :-) Pozdrawiam i dużo siły dla Was ;-)
Podziel się: