reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

sznurki...ja tez mam transfer w srode..a ty o ktorej godzinie? i ile maluchow bierzesz?
bo moze razem bedziemy sie stresowac przed testowaniem :laugh2:

dziewczyny a wy po transferze to ile w domu lezalyscie? i kiedy do pracy mozna isc?
ja jestem psychologiem w szkole specjalnej - trudna mlodziez no i dzieciaki usposledzone...sama nie wiem kiedy wrocic...:confused2:

Miliaa jutro będę wiedziała o której transfer, chcemy być jak najwcześniej bo jutro musimy do domku wrócić..
My decydujemy sie na dwójkę maluszkow ;-)
W niedziele mieliśmy punkcje. W pn o 12 dzwonili , ze juz 4 sie ładnie zaplodnily :tak:

Co do odpoczynku. Mój Mąż nakazał i ja wypelnie hihi , ze do testowania jestem w domku. Ja mam taka prace , ze wole w domku zostać. Prowadzę salon kosmetyczny. Wiesz .. klientki podziebione, kichajace, chemia kosmetyczne... Więc ja zostaje i leniu****e !

A mam pytanie: kochane czy jeżeli mamy pieska to mogę przebywać w jego towarzystwie przez pierwsze dni po transferze??
To jest malutki rasy shi tzu. I jest teraz u teściowej.

reklama
Aduś trzymam kciuki &&&&&&& i się nie martw, wyśpij się, wiem,że będziesz i tak myśleć, tak to już jest, ja akurat przed swoją pojechałam na noc do mojej siostry ciotecznej w Gdyni, której wtedy nie widziałam 18 lat, więc nie miałam czasu na myślenie o sobie, a mąż był wtedy w drodze z UK i miał mnie odebrać od siostry na dzień po histero, więc mi nie starczyło czasu na martwienie się o siebie, to raczej dobrze było... i kochana - nie zestresuj się jak Ci dadzą do podpisania te dokumenty przed, tam straszne rzeczy piszą, najlepiej nie czytaj tylko podpisz i miej to za sobą, bo z pewnością dr ma doświadczenie i wszystko będzie dobrze .... jutro ❤ jestem z Tobą

Gotadora bardzo Ci dziekuje!!!!kochana jestes!wiem ze niby nie ma co sie stresować ale zawsze jest jakies ryzyko :-( Na szczescie doktorek robi histero b.czesto wiec ma wprawe.. Jakim ty idziesz protokolem, krotkim? ja od 23.11 jestem na ovulascie jutro 13dc cyklu i dowiem sie tez jutro od doktorka kiedy rozpocznie sie moja stymulacja bo jesli bedzie dlugi to chyba za tydzien juz jakies zastrzyki na wyciszanie :szok: a menopury przed swietami :szok:tak wiec bedziemy szly jakos tak razem to bedzie nam razniej ;-)
Madzialenak kiedy twoj pickup?? i jak twoje pecherzyki? opuscilam kilka dni i nie doczytam tylu wiadomosci wstecz :-(
Lawendowy dochodz do siebie kochana bo smutno tu bez Ciebie :-:)-:)-(

Aduś ja chyba długi będę mieć, ... 18 grudnia mam wizytę to będzie 21 dc, dr nie wiedziała, który to będzie mój dc, bo @ nie przyszła o czasie .... ja muszę tam w końcu zadzwonić :szok: .... dr mówiła,że transfer po połowie stycznia, cokolwiek znaczy to dla protokułu .... a Madzialenak już w piątek ma punkcje :-)

Witam w Barborkowy poranek :-)

Madzialenak, to juz tuz tuz, powodzenai w piatek i oczywiscei bede trzymac kciuki!!!!! &&&&&&&&&&&&&

Elona, kciuki trzymam za Twoje malenstwa &&&&&&&&&

Miliaa, mnie lekarz kazal odpcczywac 5 dni po transferze

Oj Lawendowy, biedna znowy dopadlo ja chorobsko. Pozdrowienia i nie daj sie wirusowi, szybiego powrotu do zdrowia!!!

Aduś, powodzenia. Mnie histeroskopie robiono podczas laparoskopi , takze nic nie czulam tylko pozniej bolal brzuch jak podczas okresu. Bedzie dobrze. Oni ja robia pod znieczuleniem?

MILEGO DNIA!!!!

DZIEKUJE wam wszystkim za dobre słowa dostalam wczoraj kroplówke z albumin i diosminex którego nadal szukam bo w zadnej aptece go nie ma lekarz kazał lezec i wypoczywac a ja musze jechac do zakopanego bo bede musiała zwrocic firmie 3,5 tys a nie mam juz grosza przy duszy masakra!!!!!!!!!!!! dzis juz nieco lepiej sie czuje jajniki tak nie rwa maja po 10cm wiec odczucia nienajlepsze ale mowil ze powinno sie juz uspokajac niestety powiedział mi doktorek ze hiperka to 50/50 jedna słuzy a jedna przekresla szanse jestem załamana.............................. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

reklama
Witajcie babeczki :)
Elona
- trzymam kciuki za implantację - odpoczywaj i staraj się nie stresować teraz :)
Lawendowy - zdrówka CI życzę!! Kuruj się biedulko.
Aduś - histeroskopia nie jest taka straszna - miałam ją robioną dwuetapowo, obie pod znieczuleniem całkowitym. Później brzuch trochę boli tak jak na @. Głowa do góry - będzie dobrze :) Trzymam kciuki :)

A u mnie dzisiaj na wadze +1kg... Czyżbym zaczynała przybierać na wadze?? Tak się panicznie tego boję...wiem że to głupie - ale boję się żeby nie przytyć jakoś za dużo... ehhh... Te baby - nigdy się im nie dogodzi :p
Miłego dzionka Wam życzę :)

Do góry