reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny mam pytanie miałam dużo podwyzszoną prolaktynę po braniu bromergonu miałam już w normie.Wczoraj zadzwoniłam do lekarza z kliniki i kazał mi odstawić ten lek nie wiem co dalej pewnie jej poziom będzie się zmieniał w trakcie ciąży, nie wiem jak to jest czy rola prolaktyny jest najważniejsza przy zapłodnieniu czy w trakcie ciąży jest równie ważna może któraś wie coś więcej.W czwartek mam 1 wizytę u lekarza odnośnie potwierdzenia ciąży może warto zrobić sobie wcześniej prolaktynę i progesteron to może będzie wtedy wiadomo jaki mam poziom. Jeszcze jedno jak długo brałyście zastrzyki clexane,mi zostało jeszcze 3szt i koniec mam już ich nie brać pozostał mi tylko duphoston3x dziennie ale to do kiedy mam brać to też nie wiem wogóle jakoś olewczo ten lekarz podchodzi do pacjenta ale najważniejsze że nam pomógł i jestem w upragnionej ciąży.

Kobietki a w którym tygodniu ciąży poszłyście pierwszy raz na wizyte bo tak jak licząc od dnia punkcji to u mnie prawie 3 tydzień może to za wcześnie bo przecież usg jeszcze nic nie pokaże a tak bym chciała zobaczyć swoje kruszynki czy są na swoim miejscu o to się teraz martwie najbardziej.

Witajcie dziewczyny mam pytanie miałam dużo podwyzszoną prolaktynę po braniu bromergonu miałam już w normie.Wczoraj zadzwoniłam do lekarza z kliniki i kazał mi odstawić ten lek nie wiem co dalej pewnie jej poziom będzie się zmieniał w trakcie ciąży, nie wiem jak to jest czy rola prolaktyny jest najważniejsza przy zapłodnieniu czy w trakcie ciąży jest równie ważna może któraś wie coś więcej.W czwartek mam 1 wizytę u lekarza odnośnie potwierdzenia ciąży może warto zrobić sobie wcześniej prolaktynę i progesteron to może będzie wtedy wiadomo jaki mam poziom. Jeszcze jedno jak długo brałyście zastrzyki clexane,mi zostało jeszcze 3szt i koniec mam już ich nie brać pozostał mi tylko duphoston3x dziennie ale to do kiedy mam brać to też nie wiem wogóle jakoś olewczo ten lekarz podchodzi do pacjenta ale najważniejsze że nam pomógł i jestem w upragnionej ciąży.

Przepraszam, że się wtrącam, ale trochę was podczytuje ;-)
Mi lekarz powiedział, że wysoka prolaktyna nie szkodzi w ciąży. Podobno w ciąży sama z siebie jest podwyższona. Utrudnia tylko zajście.

Retiolandia dzięki że odpisałaś może i u mniu coś bedzie widać mam przeczucie że jak już zobaczę to podwojnie:-) mąż jest przekonany że będziemy mieli dwa szkrabki. Miłego dzionka pozdrawiam.

reklama
Do góry