reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Elona - jak tam odczucia po transferze?
madzialenak
mama na pełen etat
Dziewczynki pozdrowienia od Lawendowej. Biedna leży z gorączką 39,5 :-(
Kinga_1
Madzialenak - to pozdrów lawendowy_sen od nas. Jakoś tak mi się wydawało, że coś nie tak, bo zawsze się odzywa. Niech zdrowiej i szybko dochodzi do siebie.
Kinga_1
Dziewczynki pozdrowienia od Lawendowej. Biedna leży z gorączką 39,5 :-(
ah to dlatego się nie odzywa! Lawendowy Sen zdrowiej kochana!!!
Aduś16
hej kochane, troche mnie tu nie było.. zdążyłam doczytać że Kinga testowała no i betka jest ja powoli Ci już gratuluje ;-) trzymam kciuki za jutrzejsza betke!!
Ja jutra będe miała niezwykle stresujący prezent imieninowy od kliniki histeroskopie.. przyspieszyli mi o jeden dzień.. Boje sie tak bardzo że chyba nie zasne!!! boje się żeby nic mi 'tam' doktorek nie uszkodził i żeby nie znalazł tam nic złego tylko zadrapał żeby maluchy miały do czego się przykleić za miesiąc Trzymajcie kciuki kochane!! Buziaki śle wszystkim!
Ja jutra będe miała niezwykle stresujący prezent imieninowy od kliniki histeroskopie.. przyspieszyli mi o jeden dzień.. Boje sie tak bardzo że chyba nie zasne!!! boje się żeby nic mi 'tam' doktorek nie uszkodził i żeby nie znalazł tam nic złego tylko zadrapał żeby maluchy miały do czego się przykleić za miesiąc Trzymajcie kciuki kochane!! Buziaki śle wszystkim!
reklama
Podziel się: