anielka0612
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej stymulacji te jes długo bralamTez je bralam chyba ze 3 tyg [emoji849] idzie sie przyzwyczaić [emoji12][emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w poprzedniej stymulacji te jes długo bralamTez je bralam chyba ze 3 tyg [emoji849] idzie sie przyzwyczaić [emoji12][emoji85]
Ide długim protokołem, wiec zaczęłam 21 dnia od wyciszania gonalpeptylem. Pozniej w 2/3 dniu nowego cyklu mam się zgłosić na badanie FSH, LH, estradiolu i progesteronu i na usg. Najprawdopodobniej od 3 dnia bede brała dodatkowo lek o nazwie bemfola. Nigdy wcześniej o nim nie słyszałam. Podobno od niedawna jest refundowany. Przy 1 stymulacji miałam menopur.@anielka0612 od ktorego dnia cyklu zaczelas? Jakie masz leki? I jak to jest z dawkowaniem? Ty jeates na swiezo i chciałam wiedzieć jak to dokladnoe wyglada bo ja jestem przef stymulacja. Od czego dzis zaczynalas?
Ja miałam gonapeptyl dwa zastrzyki na raz noc przed punkcją, cała stymulacja przeszła mi ok, pojawiła się przed punkcją gorączka ale to od hormonów. Gonapeptyl zle wspominam zastrzyk mnie tak bolał, że jak mi mąż podwał płakałam…poźniej już było z górki . Po punkcji miałam jeszcze zastrzyki neoparin przeciwzakrzepowe.Ide długim protokołem, wiec zaczęłam 21 dnia od wyciszania gonalpeptylem. Pozniej w 2/3 dniu nowego cyklu mam się zgłosić na badanie FSH, LH, estradiolu i progesteronu i na usg. Najprawdopodobniej od 3 dnia bede brała dodatkowo lek o nazwie bemfola. Nigdy wcześniej o nim nie słyszałam. Podobno od niedawna jest refundowany. Przy 1 stymulacji miałam menopur.
Gonapeptyl mam po całej ampułce dziennie, a nie wiem jeszcze jak to bedzie z tym drugim. I mam już wizyty poumawiane na druga polowe maja, co 3 dni
A Ty kiedy zaczynasz? Jakim pójdziesz protokołem? Wiesz już jakie bedziesz miała leki?
Egoistami sa Ci ktorzy mowia takie rzeczy!Juz psychicznie coraz gorzej w kolo rodza sie dzieci wszyskie siostry ktore wyszly za maz po mnie maja juz dzieci a my...
Ciagle tylko slysze ze myslimy o sobie jestesmy egoistami itp
Z tej desperacji przychodza nam glupie pomysły moze znalezienie dawcy i naturalna metoda przypadkowy seks?
Jedynie forum i Wy kochane dajecie duzo wsparcia...uEgoistami sa Ci ktorzy mowia takie rzeczy!
Tragedia... czy ludzie kompletnie nie mysla???
Trzymam mocnoooo kciuki!!! I zycze wszystkiego co najlepsze !!!!
Zdaje sobie sprawe i wiem ze mozna pisac zeby sie nie zalamywac zeby nie plakac... a to i tak nic nie daje.Pod koniec maja mam slub brata moja przyszla bratowa juz jest w ciazy
Wiecie jak to boli...
Jedynie forum i Wy kochane dajecie duzo wsparcia...u
Juz naprawdę mialam mysli samobójcze moja psychika juz dswno jest na dnie.
Morze lez wylanych juz dawno miałabym wlasna plaże w ogródku hehe
Wiecie 3 stymualacje 7 transferow ponad 30tys i nicc
Jak zyc dalej kiedy moje marzenie pragnienie bycia w ciazy urodzenie karmienie piersia ma mnie ominac...