Czyli za 2 dni kolejną weryfikacja? Mam nadzieję że beta się ruszy, trzymam kciukiJa dzis 8dpt ale bete ponizej 1 mam z 6dpt wiec lekarz powiedzial ze szanse sa juz baaardzo male.. Ja nigdy nie mialam szczescia z testowaniem w 6dpt.. Nawet jak ciaza byla to mialam bete tylko 9
reklama
Elizabeth68
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestem już po wizycie.
Widać serduszko, puka sobie FHR 91/min,
CRL- długość zarodka 6,4mm,
YS - pęcherzyk żółtkowy 2,4mm.
no i Pani doktor powiedziała mi, że jest zaniepokojona bo ciąża wygląda o 2 tygodnie młodsza niż wynika to z transferu. Mam powtórkę USG za tydzień, także nie potrafię się cieszyć. Oby wszystko poszło dobrze
no i Pani doktor powiedziała mi, że jest zaniepokojona bo ciąża wygląda o 2 tygodnie młodsza niż wynika to z transferu. Mam powtórkę USG za tydzień, także nie potrafię się cieszyć. Oby wszystko poszło dobrze
Marzycielka7
Dziewczyny, jestem już po wizycie.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Justyska13
Pieknie. Nie smuc sie kochana bedzie dobrze zobaczysz. @Dgd tez miala chyba z tego go co pamietam o tydzien mlodsza a pozniej maluszek przyspieszyl. SpokojnieDziewczyny, jestem już po wizycie.
Jodzia
W piątek jest niestety święto ;-) umowieNa przyszly piatek sie umow na pecherzykowa
Justyska13
Elizabeth68
nie musząDziewczyny czy te badania maja byc robione rano na czczo?
U mnie to delikatnie mówiąc początek wyglądał mało książkowo. W 6 tc 3 d miałam pierwsze USG i był zarodek wielkości 1,5 mm z pikającym serduszkiem. Lekarz nie bardzo wiedział co powiedzieć, tylko tyle, że trzeba czekać. Stwierdził, że to początki 5 tyg. Ale ja dokładnie wiedziałam kiedy była owulacja, bo akurat miałam robione USG. I terminy mi się strasznie rozjechały. 2 tyg. później maluch już miał 1,33 cm a teraz fika w brzuchu i waży pewnie z 600-700 gramów. Bardzo często są rozbieżności na początku. Wszystko zależy od lekarza, sprzętu, ułożenia malucha i tempa jego rozwoju.
Pieknie. Nie smuc sie kochana bedzie dobrze zobaczysz. @Dgd tez miala chyba z tego go co pamietam o tydzien mlodsza a pozniej maluszek przyspieszyl. Spokojnie
@Elizabeth68 a który to u Ciebie powinien być tc?
Skarbulenka
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze aż się boję swojej wtorkowej wizytyDziewczyny, jestem już po wizycie.
reklama
Elizabeth68
Bardzo Ci dziękuje za powyższe słowa.U mnie to delikatnie mówiąc początek wyglądał mało książkowo. W 6 tc 3 d miałam pierwsze USG i był zarodek wielkości 1,5 mm z pikającym serduszkiem. Lekarz nie bardzo wiedział co powiedzieć, tylko tyle, że trzeba czekać. Stwierdził, że to początki 5 tyg. Ale ja dokładnie wiedziałam kiedy była owulacja, bo akurat miałam robione USG. I terminy mi się strasznie rozjechały. 2 tyg. później maluch już miał 1,33 cm a teraz fika w brzuchu i waży pewnie z 600-700 gramów. Bardzo często są rozbieżności na początku. Wszystko zależy od lekarza, sprzętu, ułożenia malucha i tempa jego rozwoju.
@Elizabeth68 a który to u Ciebie powinien być tc?
8t2d tak wychodzi z ostatniej miesiączki a z usg mam napisane 6t5d
Podziel się: