reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Cytrynka122 mocne kciuki za przylot do bazy
@Aduś16 nięch beta pięknie szybuje i kropeczek szykuje miejsce
@Pini88 mocne kciuki za piekne widoki

Dziewczyny życzę pięknego słonecznego dnia i słonecznego samopoczucia :):):):)
Dziewczyny podawajcie daty wizyt itp bo kalendarz zaraz bedzie swiecil pustkami i porodami
Justyska13 proszę o dopisanie do kalendarzyka- 7.05 podglądanie maluszka i 10.06 III prenatalne :)

reklama
No ja juz nie wiem co robic przez ten natłok sprzecznych informacji na temat tych mutacji...
Wyszly mi dwie heterozygoty MTHFR i dostalam od Pasnika acidum folicum 5mg i do tego femibion. A kwas foliowy mialam ponad norme juz przy 400ug.
I nie wiem czy stosowac sie po prostu do zalecen i nie wnikać za bardzo...
Czy jak to ogarnac?
Jak myslicie? Czy macie jakąś rade?

Ja tez mam jakas mutacje, i w komentarzu dostalam ze nie mam sie tym przejmowac bo 80% kobiet to ma z czego polowa nie wie o tym.Przepisala mi kwas foliowy i na tym temat zakonczyla.Mysle ze to co Dzoasia pisze jest warte zastosowania. I nie truj sobie tym glowy[emoji106]

Ja tez mam jakas mutacje, i w komentarzu dostalam ze nie mam sie tym przejmowac bo 80% kobiet to ma z czego polowa nie wie o tym.Przepisala mi kwas foliowy i na tym temat zakonczyla.Mysle ze to co Dzoasia pisze jest warte zastosowania. I nie truj sobie tym glowy[emoji106]
Dzięki[emoji6]
Właściwie to juz sama odstawilam ten kwas foliowy 5mg i biore tylko femibion, zastanawialam się tylko czy dobrze robie...
ale jak Wy mowicie ze ok to juz sobie tym d... nie zawracam[emoji6]

Dzieki kochane! Denerwuje sue jak glupia, tak jak kiedys... cale to IVF wykancza psychicznie.. mam przeczucie ze I tak d*** bedzie..

Dziewczyny co bedzie lepsze przed stymulacja... femibion, mama dha+ czy pregna plus? Konczy mi sie juz folik i wit d3 wiec zastanawiam sie ktiro z tych bedzie najlepsze

reklama
inseminacje miałam w zeszłym roku aż 6 nasieniem dawcy i nic . w tym roku miałam pierwsze in vitro ze świeżakiem 4,11 w lutym kicha . teraz 16,04,2019 drugie in vitro z 2 zarodkami 5,1,1 i 4,2,1 gdzie przeszły dobrze odmrozenie kicha . Ja już nie mam pomysłów . Mam jeszcze 4 zarodki . Lecz myślę żeby pobrać sobie komórki i zamrozić na przyszłość a teraz trochę odpocząć i uzbierac kasy na dalsze leczenie . a juz mam 32lata lepiej je teraz zamrozić a w przyszłości wykorzystać . nie wiem juz jakie jeszcze badanie mogła bym zrobic
To oni po tylu próbach dalej uważali ze wszystko z toba ok? Nie przebadali cie od a do z? Oooo az sie zagotowałam wcale sie nie dziwie ze przestajesz im ufać masakra. Dobrze ze masz śnieżynki ale przed nastepnym transferem koniecznie sie przebadaj szkoda kasy na transfer, leki tez nie gratis. Tak jak ci tu dziewczyny pisały cos jest nie tak z implantacją i to powinnaś sprawdzić.

Do góry