reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane 9 tc czy bóle jak na okres są normalne boli z rana chwilę potem już w porządku?Nie ma plamień tylko te bóle jakby się wszystko rozciagało?

U mnie sporadycznie są takie jakby prądy kłucia w macicy i wiem, że to jest normalne. Macica się powiększa i przygotowuje, takie pobolewania też raczej są normalne. Jak coś Ciebie nie pokoi to nospe możesz łyknąć. Nie zaszkodzi jedna tableteczka.

Ja w tym tygodniu czuję jak coś w gardle mi stoi, poza śniadaniem nic oprócz wody nie jestem w stanie przełknąć. :p

U mnie sporadycznie są takie jakby prądy kłucia w macicy i wiem, że to jest normalne. Macica się powiększa i przygotowuje, takie pobolewania też raczej są normalne. Jak coś Ciebie nie pokoi to nospe możesz łyknąć. Nie zaszkodzi jedna tableteczka.

Ja w tym tygodniu czuję jak coś w gardle mi stoi, poza śniadaniem nic oprócz wody nie jestem w stanie przełknąć. :p
No jest ciekawie ja tez jem na sile, w tamtym tygodniu mi fajnie pomagaly zupy bo byly plynne a dzisiaj nawet z zupa bylo ciezko wiec tylko troszke zupy zjadlam tak przed lekarstwami A jak z brzuszkiem widac juz cos u Ciebie?Ja juz z tego co widze nie lece z wagi tak troszke przybywa.A z rana mdlosci codziennie

No jest ciekawie ja tez jem na sile, w tamtym tygodniu mi fajnie pomagaly zupy bo byly plynne a dzisiaj nawet z zupa bylo ciezko wiec tylko troszke zupy zjadlam tak przed lekarstwami A jak z brzuszkiem widac juz cos u Ciebie?Ja juz z tego co widze nie lece z wagi tak troszke przybywa.A z rana mdlosci codziennie
Kompletnie nic nie widać. Ja choć nie wymiotuje tym co zjem to i tak waga mi spadła teraz. Niby jem tyle samo, ale dziś to szczyt złego samopoczucia. Chyba dziewczyna siedzi w brzuszku [emoji848][emoji7]

Ja jestem po badaniu bety i czekam na telefon od lekarza z gdańska . Ale boje się żę się nie udało bo w nocy miałam taki ból podbrzusza jak na okres lecz go nie dostałam . Boje też sprawdzić na stronie jaki jest wynik :(

reklama
Do góry