Justyska13
Fanka BB :)
Ok wpisze pozniej, teraz jestem w trasie i juz mnie mdli od jazdyProszę Kochana wpisz mi 22 maj wizyta przed kolejna procedura ivf [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok wpisze pozniej, teraz jestem w trasie i juz mnie mdli od jazdyProszę Kochana wpisz mi 22 maj wizyta przed kolejna procedura ivf [emoji173]️
Jasne ze tak. Dopisz sie abjak nie dasz rady to b pozniej Cie dopiszeHey Czy moge sie dopisac? 24 beta po 6dpt
dzieki dziewczynki
Cześć dziewczyny [emoji5] ile wizyt
miałyście przed transferem?
Nam na piereszej wizycie pobierali krew i od meza wzieli nasienie do depozytu w razie gdyby nie mogl byc w dniu punkcji z losowych przyczyn (powiedzieli, ze zawsze cos sie moze zdazyc, a ze stymulacja nie jest obojetna dla organizmu kobiety i to na wszelki wypadek)Dziewczyny ostatnio jak bylam w klinice przede mna byla para i w rejestracji pani poprosila pana do pokoiku gdzoe oddaje sie nasienie a pani siedziala na korytarzu i kazali jej pic wode. O co moglo chodzic? Czy mogla miec punkcje?
Laparoskopia jest jedynym badaniem mogacym 100% zdiagnozować endometrioze .Pytanie do dziewczyn z endomenda - czy mialyscie laparoskopie - jakie badanie ewentualnie inne jest lepsze/ dokladniejsze/ bezpieczniejsze
Chce wiedziec czy na nie naciskac jesli lekarz bedzie proponowal dalej robic transfery bez badania / pobrania wycinka endometrium
Jak radzicie??
Dzis oddalam ostatni raz krew zeby odstawic duphaston.
Laparoskopia jest jedynym badaniem mogacym 100% zdiagnozować endometrioze .