reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej dziewczyny, mam pytanie, czy któraś szła krótkim protokołęm w Bocianie w Białymstoku ? Potrzebuję opinii, buziaki
@Candygirl600 nie wiem do końca jakim szłam protokołem bo od 18 DC brałam zastrzyki plus od 1 DC kolejne. Miałam torbiel czynnościową dlatego dostałam coś na wyciszenie. Mi się udało, rok temu po raz pierwszy pojechaliśmy do kliniki a dziś córeczka jest już na świecie. Pytaj, najlepiej na priv, nie śledzę forum dokładnie. Czy polecam? oczywiście że tak. Dr B.P. to lekarz z powołania, choć punkcję i transfer robił dr M. Jedyny minus to na 9 zarodków tylko dwa przetrwały do blastocysty. Wynik dość słaby i nie mam porównania bo udalo się za pierwszym razem więc nie było potrzeby kolejnej stymulacji.

Ostatnia edycja:
Najgorsze jest to jak ludzie którzy nie wiedzą dlaczego ktoś nie ma dzieci zachowuje się w ten sposób. U nas też na każdym rodzinnym spotkaniu ciągle tylko teksty A kiedy u was dzieci, już przecież czas najwyższej, jesteście już 3 lata po ślubie na co wy czekacie, albo najlepszy tekst.... pewnie Twój stary slepakami strzela przyjdz do mnie ja Ci zrobię dziecko...
Ręce opadają... Ja zawsze jak wracałam do domu to płakałam i załamka totalna:-(
Ludzie są okropni bo nie wiedzą ile kogoś kosztuje aby mieć to małe maleństwo...
Dokładnie, u nas podobne teksty .. na szczęście od 1,5 roku mieszkamy za granicą i omijają nas praktycznie wszystkie rodzinne imprezy ;) więc aktualnie mam spokój. Ale to jest prawda, ludzie nie mają żadnego wyczucia, wchodzą z buciorami do łóżka. Nie umiałabym kogoś zapytać- No to kiedy bobasek ?

Stymulacje nie są dla naszych organizmów obojętne więc też nie można ich robić w nieskończoność. Ja miałam do tej pory 2 stymulację i 2 podejścia na cyklach naturalnych.

Wiem, my w pierwszej stymulacji mieliśmy jeden pęcherzyk ale lekarz powiedział żeby go lepiej nie pobierać bo nie wiadomo co z niego będzie i dlatego podeszliśmy do 2 stymulacji z której uzyskaliśmy 8 pęcherzyków ... niestety w efekcie tylko 2 zarodki które zostały transferowane ..
Niestety nic z tego nie wyszło i procedura od nowa [emoji20]

reklama
Do góry