reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana mam nadzieję i życzę sobie wręcz tego żebyś mnie nie dogoniła !!! Co przez co obecnie przeszłam i przechodzę nie życzę najgorszemu wrogowi...
A wy jesteście dla mnie więcej jak rodzina !!!
Straszliwie wspolczuje, polowa ludzi mysli ze in vitro to takie hop siup i każdy ma dziecko, a malo kto wie ile człowieka to kosztuje nerwow [emoji20] trzymam kciuki zeby teraz sie udalo [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Straszliwie wspolczuje, polowa ludzi mysli ze in vitro to takie hop siup i każdy ma dziecko, a malo kto wie ile człowieka to kosztuje nerwow [emoji20] trzymam kciuki zeby teraz sie udalo [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Kochana , ja przez bardzo długi czas należałam do tych ludzi , myślałam że on vitro to takie kupienie samochodu z salu , płacę więc mam mieć to czego zechce , życie szybko sprawdziło mnie na ziemię, ten upadek był bardzo bolesny i całkowicie zmienił mnie i moje życie . Będzie jak ma być , po prostu, ja wiem że zrobiłam wszystko , teraz liczę po prostu tylko na trochę szczęścia . Przykro mi patrzeć jak cierpi mój mąż

Kochana mam nadzieję i życzę sobie wręcz tego żebyś mnie nie dogoniła !!! Co przez co obecnie przeszłam i przechodzę nie życzę najgorszemu wrogowi...
A wy jesteście dla mnie więcej jak rodzina !!!
Ostatnio jak pisałaś jakiegoś posta to jakbym o sobie czytala...
u mnie też w jednej chwili brak wiary że kiedykolwiek się uda i chęć olania już wszystkiego
a w drugiej chwili już kombinuję i planuję co dalej...
I tak zależy którego dnia które myśli wygrywaja...
Dlatego niech Ci ta beta wyskoczy w końcu do nieba żeby i u mnie wiara była większa...
A Ty problemów z cienkim endo chyba nie masz? Ten wlew z osocza to chyba tez wlasnie na receptywnosc. Gwarancji nikt Ci nie da że pomoże, ale my sie wszystkiego czepiamy i każdą kase płacimy żeby tylko zwiększyć szansę...

Ostatnio jak pisałaś jakiegoś posta to jakbym o sobie czytala...
u mnie też w jednej chwili brak wiary że kiedykolwiek się uda i chęć olania już wszystkiego
a w drugiej chwili już kombinuję i planuję co dalej...
I tak zależy którego dnia które myśli wygrywaja...
Dlatego niech Ci ta beta wyskoczy w końcu do nieba żeby i u mnie wiara była większa...
A Ty problemów z cienkim endo chyba nie masz? Ten wlew z osocza to chyba tez wlasnie na receptywnosc. Gwarancji nikt Ci nie da że pomoże, ale my sie wszystkiego czepiamy i każdą kase płacimy żeby tylko zwiększyć szansę...
Wiem Kochana że gwarancji nic nie daje ... teraz to już wiem... Ale tak jak napisałaś chwytamy się już czego tylko można i zobaczymy co dalej...

Przysiegam pedz do apteki
Lyzeczka soli bochenskiej na litr wody cieplej nie goracej. Do miski. Recznik na łeb [emoji3] wdychaj nosem 20 min i tak 3 razy dziennie... sprawdz a sie przekonasz... tez przed transferem to mialam i lykaj ibuprom zatoki 3x 2 na dobe
Sol ogarnieta co prawda dwa razy bo w pracy bylam jeszcze dzis

reklama
Do góry