reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jedną? Możesz spokojnie wziąć 2, na dobę możesz 3x2, w kryzysowej sytuacji możesz 4x2. Skurcze to takie mocne napinanie brzucha, które raz jest mocniejsze, raz słabnie. Jak masz magnez to też weź. Do szpitala bym nie jechała, niepotrzebnie cię wytelepie w samochodzie, a i tam raczej nic innego ci nie dadzą, bo dla nich to niby za wcześnie, na usg też nic nie będzie widać, tym bardziej przy silnym krwawieniu. Chyba, że masz zaufanego lekarza gdzieś to może coś wymyśliTak wzięłam nospe
Marzycielka7
Dzwoniłam do niego dzisiaj z 10 razy i cisza nie oddzwonil i nie odebrał:-(
Jechać na sor????
Ja bym tez pojechała jeśli maja możliwość to niech Cię skonsultują z ginekologiem !!!!
Powiedz o sytuacji wszystko !!!!
Skarbulenka
U nas w szpitalu to mają ludzi w dupie:-(Tak jak pisze sksk. Lepiej jechac dla swojego sumienia ale tez nie liczyc na super opieke ;(((
Martwi mnie ten ból brzucha:-(
Marzycielka7
Bo to 7.5....mega mało, ale nic.... czekam do jutra
Oby przyrosła jak najwiecej !!!![emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️
Bo smutku juz było za duzo !!! Musisz nadgonić dobrymi wiadomościami [emoji8][emoji173]️
Skarbulenka
Zrobię tak jak piszesz dżoasia. Na razie nie jadę jak będzie coś gorzej mnie boleć albo więcej krwi lecieć to wtedy pojadę.Jedną? Możesz spokojnie wziąć 2, na dobę możesz 3x2, w kryzysowej sytuacji możesz 4x2. Skurcze to takie mocne napinanie brzucha, które raz jest mocniejsze, raz słabnie. Jak masz magnez to też weź. Do szpitala bym nie jechała, niepotrzebnie cię wytelepie w samochodzie, a i tam raczej nic innego ci nie dadzą, bo dla nich to niby za wcześnie, na usg też nic nie będzie widać, tym bardziej przy silnym krwawieniu. Chyba, że masz zaufanego lekarza gdzieś to może coś wymyśli
Nospe będę brała i ten magnez wezmę.
To raczej nie są skurcze tylko takie dziwne pobolewanie brzucha:-(
Dziękuję za pomoc.
Mam nadzieję że to nic poważnego i z moja ciąża będzie wszystko w porządku.
Carenik
U mnie przy najgorszym beta wcale nie rosla... U Ciebie ladnie roslo... Kurcze...U nas w szpitalu to mają ludzi w dupie:-(
dżoasia
Skąd jesteś? Może by cię ktoś poratował jakimś relanium albo spasmolinąU nas w szpitalu to mają ludzi w dupie:-(
Skarbulenka
Jestem z Siedlec. A te tabletki są pewnie na receptę?Skąd jesteś? Może by cię ktoś poratował jakimś relanium albo spasmoliną
Bo jak tak jutro mogę moja rodzinna poprosić aby mi wypisala
reklama
Skarbulenka
No wczoraj była 366...U mnie przy najgorszym beta wcale nie rosla... U Ciebie ladnie roslo... Kurcze...
Mam nadzieję że w zeszłym ciągu rośnie i rosnąć będzie
Podziel się: