reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak wzięłam nospe
Jedną? Możesz spokojnie wziąć 2, na dobę możesz 3x2, w kryzysowej sytuacji możesz 4x2. Skurcze to takie mocne napinanie brzucha, które raz jest mocniejsze, raz słabnie. Jak masz magnez to też weź. Do szpitala bym nie jechała, niepotrzebnie cię wytelepie w samochodzie, a i tam raczej nic innego ci nie dadzą, bo dla nich to niby za wcześnie, na usg też nic nie będzie widać, tym bardziej przy silnym krwawieniu. Chyba, że masz zaufanego lekarza gdzieś to może coś wymyśli

Jedną? Możesz spokojnie wziąć 2, na dobę możesz 3x2, w kryzysowej sytuacji możesz 4x2. Skurcze to takie mocne napinanie brzucha, które raz jest mocniejsze, raz słabnie. Jak masz magnez to też weź. Do szpitala bym nie jechała, niepotrzebnie cię wytelepie w samochodzie, a i tam raczej nic innego ci nie dadzą, bo dla nich to niby za wcześnie, na usg też nic nie będzie widać, tym bardziej przy silnym krwawieniu. Chyba, że masz zaufanego lekarza gdzieś to może coś wymyśli
Zrobię tak jak piszesz dżoasia. Na razie nie jadę jak będzie coś gorzej mnie boleć albo więcej krwi lecieć to wtedy pojadę.
Nospe będę brała i ten magnez wezmę.
To raczej nie są skurcze tylko takie dziwne pobolewanie brzucha:-(
Dziękuję za pomoc.
Mam nadzieję że to nic poważnego i z moja ciąża będzie wszystko w porządku.

reklama
Do góry