reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Agata32! mocne kciuki za wgryzanie się 2 maluszków, zabieraj ich do domku niech sie zadomowią na kolejne 8,5 miesiąca:)
@Kurcia kciukasy za betę do nieba:)
@Nataliaa93 obyś dziś dostała zielone światło i ruszała po świętach z kopyta :)
@Cytrynka122 niech wizyta dobrze się potoczy byś dostała światełko do transferu:)
@Elizabeth68 za piękne widoki na usg, może będzie już serduszko :)

za działające z za krzaków trzymamy mocne kciuki [emoji110][emoji110] pozostałym życzę miłego dnia, a mamusiom ciężarnym smacznych zachcianek i dużo odpoczynku :):):):)

No to się dziś opisałam hahaha.

Czekamy na wieści od dziewczyn, a ja czekam na nowe terminy wizyt, bet, usg itp.

Kochane kciuki mocno zaciskam za każdą z was [emoji110][emoji110][emoji110]

@Cytrynka122 miło widzieć, że znowu działacie! Jak wyszły wyniki?

@Justyska13 ja dopisałam sobie właśnie termin porodu. [emoji14] Może tym razem urodzę w terminie. [emoji848]

Dziewczyny chce pojechać dziś na betę skoro @Skarbulenka się odważyła to ja tez bym chciała
Choć cały czas bije się z myślami
Czy jest mozliwe ze 10 dpt dwóch 3 dniowych zarodków nic nie wyjdzie a za 2-4 dni juz tak ?
Male szanse. Jezeli u mnie trzy razy 10dpt bylo zero to i 12 i 14dpt bylo zero. Cuda sie zdarzaja ale to raczej taki znaczacy wynik.
Ja tez trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@Marzycielka7 i @Kurcia o której sa u was wyniki ? [emoji123][emoji123][emoji110][emoji110]
Ja dopiero wieczorem. Ide oddac krew po pracy.

Kochane, dziś miałam rozmowę z babka w oczekiwaniu na lekarza ogólnego i powiedziała, że luteiny pod język nie powinno się przyjmować, bo.... (Zapomniałam już - mózg ciążowy, wybaczcie) [emoji3526] mówi że najlepszy jest duphaston i lepiej żebym odstawiła luteinę. Nie chciało mi się z nią prowadzić rozmowy na ten temat, ale... wiecie coś może na temat tej luteiny?

Kochane, dziś miałam rozmowę z babka w oczekiwaniu na lekarza ogólnego i powiedziała, że luteiny pod język nie powinno się przyjmować, bo.... (Zapomniałam już - mózg ciążowy, wybaczcie) [emoji3526] mówi że najlepszy jest duphaston i lepiej żebym odstawiła luteinę. Nie chciało mi się z nią prowadzić rozmowy na ten temat, ale... wiecie coś może na temat tej luteiny?

Ja biore luteinę dowcipnie i duphaston doustnie
Pod język nie biore nic

reklama
A ta Pani to była lekarz czy pacjentka? Jeśli pacjentka, to cóż... ja bym nie wierzyła w każdą teorię bo jakoś lekarze przepisują pod język. A wolę wierzyć lekarzom niż ludziom bez wykształcenia medycznego :)

Do góry