reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Agata32! mocne kciuki za wgryzanie się 2 maluszków, zabieraj ich do domku niech sie zadomowią na kolejne 8,5 miesiąca:)
@Kurcia kciukasy za betę do nieba:)
@Nataliaa93 obyś dziś dostała zielone światło i ruszała po świętach z kopyta :)
@Cytrynka122 niech wizyta dobrze się potoczy byś dostała światełko do transferu:)
@Elizabeth68 za piękne widoki na usg, może będzie już serduszko :)

za działające z za krzaków trzymamy mocne kciuki [emoji110][emoji110] pozostałym życzę miłego dnia, a mamusiom ciężarnym smacznych zachcianek i dużo odpoczynku :):):):)

No to się dziś opisałam hahaha.

Czekamy na wieści od dziewczyn, a ja czekam na nowe terminy wizyt, bet, usg itp.

Kochane kciuki mocno zaciskam za każdą z was [emoji110][emoji110][emoji110]

@Cytrynka122 miło widzieć, że znowu działacie! Jak wyszły wyniki?

@Justyska13 ja dopisałam sobie właśnie termin porodu. [emoji14] Może tym razem urodzę w terminie. [emoji848]

Dziewczyny chce pojechać dziś na betę skoro @Skarbulenka się odważyła to ja tez bym chciała
Choć cały czas bije się z myślami
Czy jest mozliwe ze 10 dpt dwóch 3 dniowych zarodków nic nie wyjdzie a za 2-4 dni juz tak ?
Male szanse. Jezeli u mnie trzy razy 10dpt bylo zero to i 12 i 14dpt bylo zero. Cuda sie zdarzaja ale to raczej taki znaczacy wynik.
Ja tez trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@Marzycielka7 i @Kurcia o której sa u was wyniki ? [emoji123][emoji123][emoji110][emoji110]
Ja dopiero wieczorem. Ide oddac krew po pracy.

Kochane, dziś miałam rozmowę z babka w oczekiwaniu na lekarza ogólnego i powiedziała, że luteiny pod język nie powinno się przyjmować, bo.... (Zapomniałam już - mózg ciążowy, wybaczcie) [emoji3526] mówi że najlepszy jest duphaston i lepiej żebym odstawiła luteinę. Nie chciało mi się z nią prowadzić rozmowy na ten temat, ale... wiecie coś może na temat tej luteiny?

Kochane, dziś miałam rozmowę z babka w oczekiwaniu na lekarza ogólnego i powiedziała, że luteiny pod język nie powinno się przyjmować, bo.... (Zapomniałam już - mózg ciążowy, wybaczcie) [emoji3526] mówi że najlepszy jest duphaston i lepiej żebym odstawiła luteinę. Nie chciało mi się z nią prowadzić rozmowy na ten temat, ale... wiecie coś może na temat tej luteiny?

Ja biore luteinę dowcipnie i duphaston doustnie
Pod język nie biore nic

reklama
A ta Pani to była lekarz czy pacjentka? Jeśli pacjentka, to cóż... ja bym nie wierzyła w każdą teorię bo jakoś lekarze przepisują pod język. A wolę wierzyć lekarzom niż ludziom bez wykształcenia medycznego :)

Do góry