reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane, dziś miałam rozmowę z babka w oczekiwaniu na lekarza ogólnego i powiedziała, że luteiny pod język nie powinno się przyjmować, bo.... (Zapomniałam już - mózg ciążowy, wybaczcie) [emoji3526] mówi że najlepszy jest duphaston i lepiej żebym odstawiła luteinę. Nie chciało mi się z nią prowadzić rozmowy na ten temat, ale... wiecie coś może na temat tej luteiny?
@Vinszka i dodam jeszcze, że najlepiej porozmawiaj z lekarzem, dlaczego niektórzy mają pod język, a inni dowcipnie a innym doustnie a jeszcze inni podskórnie :) powinien wyjaśnić.

reklama
@Vinszka i dodam jeszcze, że najlepiej porozmawiaj z lekarzem, dlaczego niektórzy mają pod język, a inni dowcipnie a innym doustnie a jeszcze inni podskórnie :) powinien wyjaśnić.
To była pacjentka pewna siebie, wiecie ja nie będę się nigdzie rozwodzić na tematy leków bo się nie znam. Ufam swojemu lekarzowi, tylko jak coś się takiego usłyszy to człowiek się zastanawia. [emoji38] Dlatego pytam czy może któraś z was coś takiego słyszała od lekarza. Kto pyta nie błądzi. [emoji16]

Kochane, dziś miałam rozmowę z babka w oczekiwaniu na lekarza ogólnego i powiedziała, że luteiny pod język nie powinno się przyjmować, bo.... (Zapomniałam już - mózg ciążowy, wybaczcie) [emoji3526] mówi że najlepszy jest duphaston i lepiej żebym odstawiła luteinę. Nie chciało mi się z nią prowadzić rozmowy na ten temat, ale... wiecie coś może na temat tej luteiny?
Ja biore podjezykowo lekarz nigdy nic nie mowil to sa jakiej wymysly ludzi

reklama
Zaraz jadę ale i tak wynik będzie po 15 a mnie tak podbrzusze boli jak na okres [emoji27]
mnie też bolało, a jestem w ciąży.
Nie chce robić niepotrzebnego zamieszania czy nadziei, ale optymizmu trochę, czemu akurat na nie? Może właśnie to Twój czas i wszystko będzie dobrze? :) dzidzia też poczuje przypływ radości :)

Do góry