reklama
Pi
Bete powtarzałas?Ja powtarzałam 3 razy i potem ustalili mi spotkanie serduszkowe.Dziewczyny dzisiaj minęły u mnie 2 tygodnie od transferu. Po tym czasie miałam zadzwonić do mojego lekarza prowadzącego. Więc zadzwoniłam i kazał się pojawić się u niego za 2 tygodnie. Poza tym zero jakichkolwiek badań czy to normalne?
redferrari
Fanka BB :)
Ekstra! Takie informacje bardzo cieszą!!!! Nas, nie tylko CiebieRazem z Grubym kibicujemy za pozytywne betki do nieba.
Btw. U mnie tez pozytywne wiesci. Zakzenie toxo wyszlo starsze niz 4mc. Młody jest bezpieczny )))Zobacz załącznik 962806
Marzycielka7
Razem z Grubym kibicujemy za pozytywne betki do nieba.
Btw. U mnie tez pozytywne wiesci. Zakzenie toxo wyszlo starsze niz 4mc. Młody jest bezpieczny )))Zobacz załącznik 962806
No i supcio[emoji7][emoji106]niech brzusio rośnie [emoji8]
Marzycielka7
Pi
Bete powtarzałas?Ja powtarzałam 3 razy i potem ustalili mi spotkanie serduszkowe.
@Skarbulenka pojechała po wynik bety wlasnie i czekamy na wieści od niej[emoji110][emoji847]
Kciuki@Skarbulenka pojechała po wynik bety wlasnie i czekamy na wieści od niej[emoji110][emoji847]
@Skarbulenka podasz też te wcześniejsze wyniki? Tzn dzień po transferze i wartość?
Carenik
O ile pamietam u niej wpierw bylo 6 a po 48h juz 63 [emoji44]
@Skarbulenka podasz też te wcześniejsze wyniki? Tzn dzień po transferze i wartość?
reklama
Skarbulenka
tak dokładnie tyle miałam!!!O ile pamietam u niej wpierw bylo 6 a po 48h juz 63 [emoji44]
A dzisiaj.... uwaga uwaga
366!!!!! Po 2 tygodniach od transferu .
Podziel się: