reklama
Witam was drogie kobietki, nie wiem czy się cieszyć u mnie dziś 9dpt no i nie wytrzymałam zrobiłam najpierw sikańca z pierwszego siuśka porannego najpierw pojawiła się gruba pierwsza krecha i nic......... odziwo przyjęłam to ze spokojem ale po ok. 10min. taka bladziusia druga kreseczka trzeba sie dobrze przyjrzeć i jest ta druga. Jesteście pierwsze którym o tym mówię, nawet mężowi nie mówiłam pomykał do pracy a chcę mieć pewność i zrobić mu niespodziankę. Dzisiaj polce na betę to się okaże czy stał się cud czy nie. Mam pytanko czy leki mogą zafałszować wynik testu wkońcu to dopiero 9dpt a test miałam wykonać 14 dpt, dodam jeszcze że nadal mam takie odczucia jakbym miała dostać@.
Domi, to super,ze cien cienia sie pojawil;-)O ktorej bedzisz miec wyniki bety? Wydaje mi sie,ze w tym dniu nie ma juz ryzyka zafalszowania. Mnie lekarka jak zaczelam krwawic wyslala na badanie juz w 8dpt. (5dniowy zarodeczek) i wyszla beta pozytywna a sikaniec tak jak u Ciebie byl z druga blada kreska
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinga_1 - mialam podana jedna, 5dniowa. Chcialam dwie i to bardzo ale nie mialam wyboru bo tylko jedna sie nadawala.
no ja przezywam, bo jak na 10 dzien moja betka byla troche za niska.... mam nadzieje ze to przez to, ze moze pozniej implantacja byla??
No, implantacja bywa później. Ważniejszy jest przyrost betki. Więc będzie dobrze. Zobaczysz. Trzymam za to kciuki mocno &&&&&&& Ja miałam podobnie. Tzn. 2 dniowe, ale tylko jedno.Więc za dużego wyboru nie miałam. Mam nadzieję, że też będę miała taką piękną betkę jak ty Robię test w niedzielę. U mnie nie ma weryfikacji. Sama zrobiłam sobie jakąś, ale patrząc na twoje wyniki to przy 2 dniowym miałam w 6 dniu tylko 2,32.
Domi - test daje wynik między 3 a 5 minut. Potem każdy wychodzi pozytywny. Ale ja jestem dobrej myśli.
Milagros - niestety my to znosimy ciężko.
Gotadora - wizyta kwalifikacyjna to taka, na której pokazujesz swoje wyniki, opowiadasz swoją historię, robią Ci usg i lekarz decyduje, czy jest sens robić u was ivf. Jeśli zapada decyzja, że tak to masz 7 dni na zapłatę za punkcję i transfer. O reszcie opłat powiadomią Cię później. A powiedz mi czy wizytę będziesz miała z tym samym lekarzem? A ten przepisał Ci jakieś leki już?
Milagros - niestety my to znosimy ciężko.
Gotadora - wizyta kwalifikacyjna to taka, na której pokazujesz swoje wyniki, opowiadasz swoją historię, robią Ci usg i lekarz decyduje, czy jest sens robić u was ivf. Jeśli zapada decyzja, że tak to masz 7 dni na zapłatę za punkcję i transfer. O reszcie opłat powiadomią Cię później. A powiedz mi czy wizytę będziesz miała z tym samym lekarzem? A ten przepisał Ci jakieś leki już?
Agapl13 wynik bedę miała dziś ok 20 ale do pracy mam na 14 to pewnie dopiero jutro napiszę co i jak trzymajcie sie cieplutko ja pomykam na betkę, może za wcześnie się cieszę ale jestem tak pozytywnie nastawiona że teraz to już nie może być inaczej. Boże spraw by to była prawda.
reklama
Podziel się: