reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobrej nocy życzę. Niech Wam się śnią takie bobaski.
A ja zmykam, bo jutro, to znaczy dzisiaj, muszę wstać bladym świtem o 5:30.

602643_487909951232262_1956726410_n.jpg

reklama
Dzien dobry Wszystkim :-)

Asiex, super ,ze sie zdecydowaliscie na 2 babelki. Zawsze zwieksza szanse a jak beda dwa bobaski, to podwojne szczescie i radosc.Z pozniejsza opieka dasz spokojnie rade, to kwestia organizacji. Wiem co mowie, bo opiekowalam sie kiedys 8miesiecznymi blizniakami i ich 3-letnia siostra. Ja tez chce 2 zarodeczki przy swiezynkach i mam nadzieje,ze tym razem nie beda stwiac oporu.
O 10.30 zaciskam mocno kciuki!!!! :tak:

Madzialenak, wczoraj to byl dopiero 4 dzien stymulacji a juz jadna ilosc naliczyl doktorek. Pecherzyki jeszcze dojrzeja do Wielkiego Dnia :tak: Musi sie udac!!!

kiciabp, fajnie,ze juz po. Teraz szykuj sily do transferu ;-)

Trzcinka, gratuluje i zycze spokojnej ciazy :-)

Milego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki.

Ja zaraz zmykam do pracy, weszłam tylko po to aby się z Wami przywitać i życzyć Wam miłego dnia i dużo uśmiechu na buzi :-)
Trzymajcie kciuki tak jak dzidziuś na zdjęciu :-) za wykonanie mojego planu, mamy 93% :-( ale jeszcze 2 dni.

270194_418902458181629_154127843_n.png

witajcie dziewczyny niewytrzymalam wczoraj i poszlam zrobic prywatnie usg i jest nasz groszek z pieknie bijacym serduszkiem:-)wiec spokoj zapanowal w moim serduszku choc wiadomo trzeba byc ostroznym dzis jest 7tydzien i 2dni pozdrawiam dziewczyny i zycze dzis duuzo sloneczka:-D:-D

Dzień dobry Kochane!

Leśna ale fajnie! Od rana poprawiłaś mi humorek!

Agapl13 masz rację, damy sobie radę, w pewnych aspektach życia może nie dopisuję mi szczęście, ale na pewno mam farta do wspaniałych ludzi, którzy mnie otaczają:)

A ja się zbieram po moje dwa zarodeczki:) Tak się cieszę!! Jeszcze tylko mała kawka, ostatnia nadłuższy czas i nasze życie zacznie się wywracać do góry nogami:)

Milagors bądź dobrej myśli - wszystko będzie dobrze :tak: i kciuki zaciśnięte &&&&&

Madzialenak trzymam kciuki za Twoje 100% normy &&&&&& nieźle wykombinowałaś grafik :-D tak trzymać :-)

Lawendowy Sen miłego dnia w pracy :-)

a mi się kłopot zrobił z racji przyjazdu męża nie w terminie, mam nadzieje że uda mi się z doktor skontaktować - kobietki z Invicty - powiedzcie jak mam rozumieć wizytę kwalifikacyjną? kiedy ona ma być? bo od niej jest 7 dni do zapłaty i teraz nie wiem czy ja już miałam taką wizytę i mi po prostu wyznaczyła kolejną i kazała przyjechać ze zgodą i kasą czy ja mam może 7 dni od 18stego? wiecznie o coś muszę się martwić :angry: mój eM będzie 21go i wtedy mogę zapłacić

reklama
a ja mam dzisiaj 4 weryfikacje i umieram przed komputerem odswiezajac stronke.... czy to wszystko musi byc takie trudne??

Milagors - a czemu ty umierasz przed komputerem skoro już w przy ostatniej becie masz ciążę? Teraz to tylko przyrost do sprawdzenia i nic więcej. A propo ile miałaś podanych zarodeczków i ile dniowe?

Miłego dnia wszystkim. Ja nadal się czuję jakbym miała dostać @ Kurcze, żeby nie przyszła. Proszę.

Ostatnia edycja:
Do góry