reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

:) Czuję ból z dołu pleców, chce mi się pić, mam wzdęcia.....ale to wszystko to może być efekt progesteronu i nerwów, i wmawiania sobie tego wszystkiego, a poza tym to mogą być zwykle bóle okresowe w plecach, bo tak ostatnio mam....
Boję się jutra
Sprawdź sobie temperaturę u mnie po 3 dniach od transferu podskoczyła do 37.1-37.3 i tak sie utrzymywała juz cała ciaze. Moze to nic nie znaczy ale u mnie był to akurat objaw ciazy bo ja mam z natury 36.6

reklama
Ona nie ma nic do tego mozesz miec nawet 10 komórek, chodzi tylko o to ze macica ma byc przygotowana na zarodek i jesli bedzie i zarodek sie w niej zagnieździ i zostanie to bedziesz w ciazy i tyle jest jeszcze opcja ze jesli bedziesz współżyła w czasie owulacji to moze sie okazać ze i ta komórka sie zapłodni i wtedy mogą byc blizniaki taki bonus od zycia. Macica sie nie zlusci jesli jest zagnieżdżony zarodek.
No ale ta niezapłodniona komórka jakoś musi wyjść ..
blondynka ze mnie

No ale ta niezapłodniona komórka jakoś musi wyjść ..
blondynka ze mnie
Organizm nawet nie zwraca na nia uwagi chodzi tylko o ciałko żółte które zostanie po pęcherzyku i bedzie produkować progesteron a zamiast tej komorki dostaniesz juz gotowy zarodek i tyle.
Przeciez czasem organizm naturalnie moze wyprodukować wiecej komórek i tez np zapładnia sie tylko jedna.

Organizm nawet nie zwraca na nia uwagi chodzi tylko o ciałko żółte które zostanie po pęcherzyku i bedzie produkować progesteron a zamiast tej komorki dostaniesz juz gotowy zarodek i tyle.
Przeciez czasem organizm naturalnie moze wyprodukować wiecej komórek i tez np zapładnia sie tylko jedna.
Dobra to już mi się rozjaśniło ;) dziękuje bardzo :tak:

Trzymam kciuki i czekam na wiesci [emoji110][emoji110][emoji176][emoji3526]
:) Czuję ból z dołu pleców, chce mi się pić, mam wzdęcia.....ale to wszystko to może być efekt progesteronu i nerwów, i wmawiania sobie tego wszystkiego, a poza tym to mogą być zwykle bóle okresowe w plecach, bo tak ostatnio mam....
Boję się jutra

Boję się jutra

Hej[emoji847]
Ból z tylu pleców na wysokości lędźwi tez czuje
Trzymam za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Przeżywam jakbym sama na tą betę miała isc [emoji44][emoji8]

reklama
Do góry