reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki dziś trzymamy kciuki za @Kokoszka33 i jej maleństwo, kochana czekamy na wieści z brzuszka :)

Proszę dopisujcie się do kalendarza lub podawajcie terminy wizyt, bety, usg maluszków, badania itp. Jeśli jakieś terminy uległy zmianom dajcie znać, poprawię. Dziękuję

@ilmenau jak u Was??? jeszcze w domku czy już malutka na drugiej stronie? :)

Miłego dnia:-) :)
Dopisałam się do kalendarza. Jednak nie wytrzymam czekając po świętach na wizytę serduszkową. 16 kwietnia będę już 29dpt więc liczę na to, że zobaczę mocne serduszko!! Wóz albo przewóz :)

Czy ten stres się kiedyś skończy?

reklama
A przed transferem mialas śluz???
Raczej tak normalnie, w tym cyklu ciężko mi mówić o śluzie, bo biorę lutinus, raczej jak wkładam tabletkę to czuję czy jest wilgotno w środku i czy jest "miękko", ale raczej szału że śluzem było. Na pewno na cylku sztucznym po estradiolu miałam bardzo dużo śluzu, teraz byłam na naturalnym, ale to było zaraz po miesiączce do rozpisania tabletek do transferu nawet nie doszło

Dopisałam się do kalendarza. Jednak nie wytrzymam czekając po świętach na wizytę serduszkową. 16 kwietnia będę już 29dpt więc liczę na to, że zobaczę mocne serduszko!! Wóz albo przewóz :)

Czy ten stres się kiedyś skończy?
Chyba nie, ale jak poczujesz ruchy to masz już jakieś pole do popisu [emoji4]
Choć mnie serduszko bardzo uspokoiło. U mnie już było chyba a 23 albo 25... nie pamiętam [emoji15][emoji33]

Kochana teraz się uda! Nie myśl negatywnie, ja przesyłam ciążowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] łapcie pięknie, zarażajcie się i piszcie mi tutaj dobre wiadomości z wysokimi betkami. [emoji8]

U mnie właściwie brak objawów, a dziś 7 tc skończony. [emoji123][emoji106]
Vinszka a jak mam to policzyc ktory mam tydzien ciazy? Dzis mam 26 dzien po transferze podany byl 5dniowy zarodek

Vinszka a jak mam to policzyc ktory mam tydzien ciazy? Dzis mam 26 dzien po transferze podany byl 5dniowy zarodek
Jesli jesteś po crio to od miesiączki, jak miałaś USG serduszkowe to wylicza Ci termin. U mnie z om. Na 28.11 a z USG 27.11

Jak na świeżo to wcześniej dziewczyny pisały, ale tego dokładnie Ci nie powiem, bo to odejmujesz wiek zarodka i 14 dni? Coś takiego, ale mówię, tu się nie zagłębiałam. Jest też kalkulator po ivf co wylicza Ci termin.

reklama
We wtorek 09,04,2019 lekarz wyznaczył na wizycie transfer na sztucznym przygotowaniu . Za tydzień 16,04,2019 będe miała podane 2 zarodki zamrożone mam nadzieje że się uda . na razie brałam estrofem,, od dzis dochodzi luteina do pochwowo 3*2 . od 14.04 zaszczyki mam robic . 16,04.2019 przed zabiegiem będę miała robiony test skurczowy macicy 10:00 , chce lekarz sprawdzić czy wszystko jest w porządku . o 14:00 zabieg . mam nadzieje ze moje zarodki dadza rade sie odmrozić i podać bez żadnych nowości .

Do góry