reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To teraz będzie później.
U mnie coś się popsuło, o ile wtorek lekko bolał mnie jajnik i po drugiej stronie w krzyżach, piersi miałam napuchnięte i byłam ospała, wczoraj rano dosłownie nie mogłam zwlec się z łóżka, do południa czułam jakbym miała gorączkę i za to od południa wszystko jak ręką odjął, nic nie boli, nie kłuje, piersi mi opadły, w pochwie sucho, nie jest nabrzmiała (a jeszcze wczoraj rano była) i mam przypływ energii, więc chyba nic z tego....

Może Cię uspokoję bo ja na początku miałam tak bolące sutki ze nie mogłam się dotknąć a teraz praktycznie nic, czułam wcześniej takie ciągniecie podbrzusza teraz tego nie mam
Praktycznie nie boli mnie nic[emoji44]
Nie wiem czy to dobrze czy źle ale staram się nie myśleć , gadam tylko do moich kropkow żeby były silne ale co będzie to się przekonamy po weekendzie

reklama
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
KWIECIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-04-11 Kokoszka33 II prenatalne ❤️
2019-04-12 Skarbulenka beta II ✊✊
2019-04-13 Dzoannna transfer!!✊✊
2019-04-13 Vinszka podglądanie fasolki
2019-04-15 sksk beta I ✊✊
2019-04-15 Mitotaj wizyta serduszkowa ❤️
2019-04-15 Mieciu85 termin porodu
2019-04-16 Kurcia beta I ✊✊
2019-04-16 Nataliaa93 wizyta w klinice na zielone światło do stymulacji✊
2019-04-16 Cytrynka122 wizyta z lekarzem, przygotowanie do transferu
2019-04-19 Marzycielka7 beta I ✊✊
2019-04-19 Justyska13 wizyta z lekarzem, kolejne badania przed stymulacją
2019-04-23 Beata 4 III prenatalne ❤️ ❤️
2019-04-23 dżoasia II prenatalne ❤️ ❤️
2019-04-26 Elizabeth68 wizyta serduszkowa ❤️
2019-05-02 Dgd podglądanie maluszka ❤️
2019-05-07 Beata 4 podglądanie maluszków ❤️ ❤️
2019-05-10 annemarie termin porodu (cc)
2019-05-28 Megi1985@ termin porodu
2019-05-28 Ela86 termin porodu
2019-06-12 Beata 4 termin porodu
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-28 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-31 dżoasia termin porodu
2019-11-17 Babeczki termin porodu

Dziewczynki dziś trzymamy kciuki za @Kokoszka33 i jej maleństwo, kochana czekamy na wieści z brzuszka :)

Proszę dopisujcie się do kalendarza lub podawajcie terminy wizyt, bety, usg maluszków, badania itp. Jeśli jakieś terminy uległy zmianom dajcie znać, poprawię. Dziękuję

@ilmenau jak u Was??? jeszcze w domku czy już malutka na drugiej stronie? :)

Miłego dnia:-) :)

To teraz będzie później.
U mnie coś się popsuło, o ile wtorek lekko bolał mnie jajnik i po drugiej stronie w krzyżach, piersi miałam napuchnięte i byłam ospała, wczoraj rano dosłownie nie mogłam zwlec się z łóżka, do południa czułam jakbym miała gorączkę i za to od południa wszystko jak ręką odjął, nic nie boli, nie kłuje, piersi mi opadły, w pochwie sucho, nie jest nabrzmiała (a jeszcze wczoraj rano była) i mam przypływ energii, więc chyba nic z tego....
Jest stanowczo za szybko na takie wyroki moja droga.
Wszystko co do tej pory przechodzilas to dzialanie lekow, nie Kropka.
Dzis masz 3dpt i implantacja dopiero sie rozpoczyna!!
Wszystko inne: objawy, braki objawów to tylko leki i nerwy.

1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocysta wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza

Patrz kiedy dopiero hHCG jest produkowane zeby miec jakikolwiek wplyw na organizm :)

reklama
Jest stanowczo za szybko na takie wyroki moja droga.
Wszystko co do tej pory przechodzilas to dzialanie lekow, nie Kropka.
Dzis masz 3dpt i implantacja dopiero sie rozpoczyna!!
Wszystko inne: objawy, braki objawów to tylko leki i nerwy.

1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocysta wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza

Patrz kiedy dopiero hHCG jest produkowane zeby miec jakikolwiek wplyw na organizm :)
Niby sobie to powtarzam, ale moja świadomość woli wierzyć w to, że się nie udało.
Dziękuję i trzymam kciuki za Ciebie

Do góry