reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niby sobie to powtarzam, ale moja świadomość woli wierzyć w to, że się nie udało.
Dziękuję i trzymam kciuki za Ciebie
Kochana teraz się uda! Nie myśl negatywnie, ja przesyłam ciążowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] łapcie pięknie, zarażajcie się i piszcie mi tutaj dobre wiadomości z wysokimi betkami. [emoji8]

U mnie właściwie brak objawów, a dziś 7 tc skończony. [emoji123][emoji106]

To teraz będzie później.
U mnie coś się popsuło, o ile wtorek lekko bolał mnie jajnik i po drugiej stronie w krzyżach, piersi miałam napuchnięte i byłam ospała, wczoraj rano dosłownie nie mogłam zwlec się z łóżka, do południa czułam jakbym miała gorączkę i za to od południa wszystko jak ręką odjął, nic nie boli, nie kłuje, piersi mi opadły, w pochwie sucho, nie jest nabrzmiała (a jeszcze wczoraj rano była) i mam przypływ energii, więc chyba nic z tego....
A to jest jakis wyznacznik suchosc w pochwie co ma to do tego ???

Powiem Wam dziewczyny że idzie zwariowac powiedzialam sobie ostatnio wyluzuj ale sie nie da... Patrze w ten organizm jam glupia ostatnio lal sie sluz ze mnie jak nie wiem co przed transferem... Odwolany. Teraz przygotowuje sie do drugiego i nie ma w ogole sluzu... Przeciez zwariuje nie wiem czy to zle czy nie. Teraz tylko jajnik mnie boli i tyle.... Do soboty to ja zwariuje.
Caly dom posprzatalam przed tym wszystkim co uslysze w sobote...

Powiem Wam dziewczyny że idzie zwariowac powiedzialam sobie ostatnio wyluzuj ale sie nie da... Patrze w ten organizm jam glupia ostatnio lal sie sluz ze mnie jak nie wiem co przed transferem... Odwolany. Teraz przygotowuje sie do drugiego i nie ma w ogole sluzu... Przeciez zwariuje nie wiem czy to zle czy nie. Teraz tylko jajnik mnie boli i tyle.... Do soboty to ja zwariuje.
Caly dom posprzatalam przed tym wszystkim co uslysze w sobote...
Spokojnie kochana ja przed transferem też miałam skapy śluz więc nie denerwuj się...wszystko będzie dobrze

reklama
Dziewczynki dziś trzymamy kciuki za @Kokoszka33 i jej maleństwo, kochana czekamy na wieści z brzuszka :)

Proszę dopisujcie się do kalendarza lub podawajcie terminy wizyt, bety, usg maluszków, badania itp. Jeśli jakieś terminy uległy zmianom dajcie znać, poprawię. Dziękuję

@ilmenau jak u Was??? jeszcze w domku czy już malutka na drugiej stronie? :)

Miłego dnia:-) :)

Dziękuję za pamięć kochana, ale u nas bez zmian - Księżniczka ani myśli wychodzić. A dla mnie każdy dodatkowy dzień czekania to jak tydzień :-D

Do góry