reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję, że pytasz:) U nas nie jest źle. Dzidzia rośnie. Waży prawie pół kg. Torbielki się ciutkę zmniejszyły, więc jesteśmy na dobrej drodze. Portretu niestety nie mamy, bo nie było współpracy;) Ale żeby nie było za różowo, to szyjka się trochę skróciła, więc muszę zmniejszyć obroty.

Dziewczyny każdej z Was życzę takiego cudu. To się naprawdę udaje. Czekam na Wasze info o transferach, naturalsach i betach.

Justynka, jak będziesz miała chwilkę, to dopisz mnie proszę na kolejne podglądanie 02.05.
Uff to dobrze ze te torbielki sie zmniejszaja :-) kochana to teraz uważaj na siebie bardziej, rob sobie dłuższe lezakowanie ;) niz spacerowanie. Kochana jutro rano Cie dopisze bo na tel nie dam rady :)ciesze sie ze wszystko idzie do przodu pomyslnie

reklama
Dziewczyny @sksk @Vinszka @ilmenau @Biedroneczka83 @sssurykatka @dżoasia i pozostale ktore przeszły juz stymulacje mam pytanie do Was czy podczas stymulacji mozna sie opalac czy opalanie jakoś negattwnie moze wplynac na stymulacje a jak nie na stymulacje to czy jakas reakcja moze zajsc tzn np pokrzyeka wysypka itp?
Szczerze to nie wiem. Na "chlopski" rozum bym sie za bardzo nie opalala, zeby nie przegrzewac organizmu. Chyba, ze bedziesz miec steryd to wtedy na pewno nie powinnas sie,wylegiwac na,sloncu. Oczywiscie maz ma zakaz opalania, zeby nie przegrzac jajek i dodatkowo nie uszkodzic plemniorkow.

Dziewczyny @sksk @Vinszka @ilmenau @Biedroneczka83 @sssurykatka @dżoasia i pozostale ktore przeszły juz stymulacje mam pytanie do Was czy podczas stymulacji mozna sie opalac czy opalanie jakoś negattwnie moze wplynac na stymulacje a jak nie na stymulacje to czy jakas reakcja moze zajsc tzn np pokrzyeka wysypka itp?
Nie wiem jak odpowiedzieć. Nie zastanawiałam się nad tym, bo u mnie deficyt słońca był i się nie opalałam, ale ja nawet nie lubię tak plackiem leżeć. Słońce chwyta mnie lepiej w chodzie [emoji23]

Babeczki, bardzo Wam dziękuję za dobre słowo QUOTE][emoji3590]
Ja mialam stymulacje styczeń/luty wiec nie pomogę [emoji8]

Też nie mam twardych dowodów, żeby się nie opalać, ale jak @annemarie pisze może to mieć wpływ na skórę, bo skoro nie powinno się robić kwasów, to słońca nadużywać też raczej nie. Jedyne co wiem to słońce ma wpływ na spadek zawartości kwasu foliowego w organizmie, ale nadmierna ekspozycja w godzinach szczytu:) ale wszystko z umiarem, bo z drugiej strony niby witamina D3....

reklama
Do góry