reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To mnie pocieszylas:-) mam nadzieję że dużo wsparcie od was dostanę na tym forum i będziemy razem się wspierać bo bardzo jest z tym lepiej jak się ma z kim porozmawiać i rozwiać wszelkie wątpliwości

Część, witamy na naszym forum i mocne kciuki za powodzenie! ✊✊✊
U mnie w klinice było zalecenie, żeby pierwsza betę przy trzydniowych zarodkach zrobić w 11 dpt, ale w 10 dpt już by coś wyszło. Dlatego nie stresuj się jak dzisiaj nic nie wyjdzie, bo na prawo, natomiast powtórz betę na spokojnie w 11 dpt (przy dwudniowych zarodkach dodaj sobie jeden dzień).

reklama
Dziewczyny po stymulacji i punkcji bylam obrzeknieta na brzuchu
Dziś jest 4 dpt i brzuch troszke zszedł a właściwie to obrzęki
Juz zaczęłam schizować ze może coś nie tak jest [emoji33]

Hej Kobietki. Czy, któraś z Was jest po leczeniu w Klinice Invimed w Warszawie? Kto Was prowadził i z jakim rezultatem? Ewentualnie jaką klinikę w Warszawie polecicie z czystym sercem, w której odniosłyście sukces? W moich lekarzach brakuje mi komunikatywności, empatii i otwarcia na pacjenta. Bardzo dziękuję za pomoc
Ja z czystym sercem polecam Novum. Miałam w niej dwa razy in vitro i każde udane za pierwszym razem ;)

Ja miałam zalecone w razie potrzeby tylko no-spę, ale uznałam, że dla rozluźnienia będę brała ją codziennie rano, w południe i wieczorem, aby właśnie zapobiec skurczom. I mialam w nosie, ze bylo napisane w razie potrzeby. Bo w sumie kiedy jest potrzeba, to może być za późno na no-spę. I się udało :D
zrobiłam tak samo :D

Ja nawet staram się nie myśleć o tej całej procedurze od nowa[emoji46]
Dlatego tez zaryzykowalismy i wzięliśmy 2 zarodki bo czasem 1 może się utrzymać dzięki temu drugiemu
Jestem z tych niecierpliwych ale w kwestii bety staram się wytrzymać choćby do przyszłego tygodnia
Myśle ze powinnaś w razie w jeszcze poczekać z 3-4 dni do testu wtedy byłby on miarodajny bardziej
Chyba ze juz dziś beta drgnie to trzeba sprawdzić przyrost [emoji2]
Będę trzymała kciuki aby wszystko wyszło pozytywnie [emoji110]
A Wam zasugerowano byście wzięli 2 zarodki czy sami chcieliście?
Dziękuję Marzycielka :-) ja za Ciebie też będę trzymała mocno kciuki aby się udało:-)
Nam lekarz prowadzący zaproponował żebyśmy dwa wzięli bo jeden był jak to powiedział słabszy drugi silniejszy i ładny i powiedział że któryś z tych dwóch powinien się przyjąć.

Dziękuję Marzycielka :-) ja za Ciebie też będę trzymała mocno kciuki aby się udało:-)
Nam lekarz prowadzący zaproponował żebyśmy dwa wzięli bo jeden był jak to powiedział słabszy drugi silniejszy i ładny i powiedział że któryś z tych dwóch powinien się przyjąć.

W ten sam sposób my pomyśleliśmy
Może to brutalne ale będziemy się cieszyć którykolwiek będzie chciał z nami zostać a jeśli dwa to juz będzie pełnia szczęścia

reklama
Część, witamy na naszym forum i mocne kciuki za powodzenie! ✊✊✊
U mnie w klinice było zalecenie, żeby pierwsza betę przy trzydniowych zarodkach zrobić w 11 dpt, ale w 10 dpt już by coś wyszło. Dlatego nie stresuj się jak dzisiaj nic nie wyjdzie, bo na prawo, natomiast powtórz betę na spokojnie w 11 dpt (przy dwudniowych zarodkach dodaj sobie jeden dzień).
Dziękuję bardzo Kochana :-* dzięki takim osobom jak Wy dużo można się dowiedzieć:-) Dziękuję

Do góry