reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@sksk @Kurcia myślałam ze będę transferować z Wami w poniedziałek ale jednak mój dzień jest jutro [emoji44][emoji2]
Juz stres mnie łapie
Jestem ciekawa czemu zadecydowali ze tak szybko
Czy zarodek tak dobrze się rozwinął ? Czy nie chce rezygnować ze się popsuje do poniedziałku ?
Tyle pytań mnie nurtuje

reklama
@Justyska13 wpisz mnie proszę jutro na transfer [emoji2][emoji847]
Juhu :D
Kochane beta hcg 11 232 urosła:-) Poprzednia 6597:-)Czekam na kontakt z lekarzem:-)
Brawo [emoji122] [emoji4]
No wlasnie tego nie wiem
Czy to mozliwe ze zarodek się ładnie rozwinął ?
W mojej klinice transferuja w 5 dobie, chyba ze zaplodni sie ponizej 3 komorek, czyli powstaje 1 lub 2 zarodki, to nie czekają na wszelki wypadek do 5 doby żeby nie okazalo sie, ze nie doczeka tego zaden zarodek.

Moze u Ciebie jest podobnie? Ale pamietaj ze 3 dniowe zarodki to dalej super zarodki i na pewno się uda [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji8]

Od dziś robię zastrzyki więc zaryzykuję raz jeszcze z tą stymulacją :) A Ty jak się czujesz? Który to już tydzień u Ciebie leci? :)
Dzięki, u mnie ok, 26 tydzień leci (udało się miesiąc po naszym wspólnym nieudanym transferze we wrześniu). Samopoczucie dobre. Będę ci bardzo mocno kibicować, dawaj znać ile tam jajec rośnie!

reklama
Do góry