reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Leśna - moje doświadczenie z usg jest dość duże po szpitalu. Miałam porównanie zwykłego usg i 3D - na zwykłym u nas w szpitalu nie było serduszek, a na 3D było wszystko. Mnie uspokoiła w ten spsób koleżanka - i rzeczywiście, jak 2 dni po pierwszym usg poszłam na inne, był juz i sam zarodek i serduszko (bo na pierwszym był pusty pęcherzyk).
Różnica w obrazie jest OGROMNA.

reklama
Misia, z jednej strony bardzo żałuję, że nie będziesz na spotkaniu, ale z drugiej Twoje i Maleństwa zdrówko najważniejsze.
Myślę, że będzie jeszcze nie raz okazja, żeby się spotkać.
Wypoczywaj, dbaj o siebie i o Małego agenta lub Małą agentkę.
Zresztą nie ma się co dziwić, po kimś to musi mieć :-) :-D :-)
A przecież z Ciebie tez jest niezła agentka.

Gotadora, masz rację, kultura jazdy u nas żadna. Każdy tylko swój własny czubek nosa dostrzega, a o innych użytkownikach drogi nie raczy pomyśleć. Długo by mnożyć przykładów. A takich, co to jada lewym pasem, można raz dwa nauczyć - wjeżdża się przed delikwenta i po hamulcach na maxa. No cóż, nie zachowaj odpowiedniej odległości..

Lawendowy Sen mój mąż zwykle uczy co niektórych jeździć :-D nie życzę nikomu :rofl2: czasami nawet na policje zajeżdżamy lub dzwonimy gdy narażają życie innych, ale na policję liczyć to hmmm.... dziwne, ale nie można na nich liczyć, kiedyś za pijakiem chyba pół Polski byśmy przejechali, a patrol policyjny niestety nie dotarł

ps. takie zajechanie drogi też nam się zdarzyło - facet zajechał nam tak gdy wyjeżdżaliśmy z parkingu, ja mało szyby głową nie stłukłam jak M zahamował - okazało się że był to giżycki kurator - nie wiem po co nam to w ogóle mówił kim on jest - zadzwonił sam na policję bo przestraszył się męgo męża - bo mój eM pojechał za nim oczywiście pod sam jego dom - policja dała pouczenie temu kuratorowi , może już nikomu nie zajedzie drogi - zielonemu bmw to z pewnością już nie :-D

Hej nie nadrobię Was, rzadko wchodzę ostatnio. Jak zawsze 3mam za wszystkie kciuki. U nas wszystko ok. Czekam na brzuch i pierwsze ruchy. No i powoli, powoli nastrajam się na ukochane święta :)

Dzień dobry wszystkim. Dawno mnie tu nie było. Wszystkich wpisów nie przeczytam.
Mam pytanie, czy po wywoływanym poronieniu okres wariuje? W poprzednim miesiącu było w miarę ok, a teraz 33 dzień i nic. Zwykle mam co 28/29. Boli mnie brzuch od kilku dni, dziś nawet zrobiłam test - oczywiście negatywny.
Stresuje się bo 11 mam histeriografię a potem podejście do crio.
Pozdrowionka

reklama
Oj wiem Retiolandia co to znaczy. U mnie to trwało ponad miesiąc. Masakra. Bierz kobieto żelazo z kwasem foliowym bo wszystko pójdzie na łeb na szyję.

Do góry