reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak mam dwie blastocysty 3BC i jedną 2BC. Ale w poprzeniej procedurze tylko jeden zarodek dotrwał do 5 doby i jest teraz w przedszkolu. Paradoksalnie duza ilość zarodków może wcale noe oznaczać ciąży. Wcześniej tragiczne były statystyki zapłodnienia, blastocyst ale były ciąże. A teraz blastki są a ciąży brak... Wiem, ze nie potrzebnie narzekam... Pamietam gdy ja czekałam na swoje szczescie a inni mi takie pierdoloty :p Ale wiesz ludzi niepłodnych cechuje to ze chcą mieć duże rodziny - więcej niż 1 dziecko. A kurde nie mogą...
Dokładnie.. my z mężem chcieliśmy mieć trójkę a teraz modlimy się żeby chociaż jedno się udało ;)

reklama
Nie , mialam 5 dniowa blastocyste i 3 dniowy zarodek zamrozony w 3 dobie i w dniu transferu rozmrozony , po to zeby w roznych dniach byla implantacja i zeby lepiej trafic w okno implantacyjne. Jak widac trafilismy az za dobrze[emoji4]

Kurde podoba mi sie ten pomysl zeby podac dwa w roznym stadium... ale to trzeba planowac w momencie punkcji:/ teraz nie mam juz takiej opcji:/ a mialas to badanie receptywnosci endo?
A czy jest jakies badanie na kurczliwosc endometrium??

Kurde podoba mi sie ten pomysl zeby podac dwa w roznym stadium... ale to trzeba planowac w momencie punkcji:/ teraz nie mam juz takiej opcji:/ a mialas to badanie receptywnosci endo?
A czy jest jakies badanie na kurczliwosx endometrium??

Nie nie mialam bo od kiedy zaczelismy kozystac z KD bylam za kazdym razem w ciazy, wiec to nie moje endo a stare komorki i zle zrobione transfery staly na drodze.Pomysl jest doskonaly , bo jesli nawet okno jest przesuniete to jeden albo drugi powinien zaskoczyc.Dlaczego u mnie obydwa zaskoczyly tego nikt nie wie[emoji4]

A czy jest jakies badanie na kurczliwosc endometrium??

Badanie na kurczliwosc endometrium? Mysle ze chodzi ci o UMA test, to jest badanie na kurxzliwosc macicy

reklama
Do góry