Przykro mi. Tule wirtualnie. Jesteś cudowna, masz tyle siły!!!!9dpt beta 0.2
7 transfer tez porażka.
Ładny zarodek 4AA sie nie przyjął.
Takze ten tego chyba czas zbadac kiry
reklama
Które to podejście?6dpt Beta 0,3 czyli nici.. coś mam przeczucie, ze nic z tego podejścia nie będzie( jeżeli to były najlepsze zarodki). Rozwaliłam statystykę - tym razem była bardzo nie przychylna☹
Już coraz mniej siły. Psychicznie jeszcze gorzejPrzykro mi. Tule wirtualnie. Jesteś cudowna, masz tyle siły!!!!
3 procedura IVF. Z drugiej - poprzedniej mam syna. Pierwsza - biochemiczna. A widać tutaj nic a nic a dwa ładne zarodki.Które to podejście?
Pini88
Fanka BB :)
Ale masz Syna to najwazniejsze a niektore a nas wciaz czekaja lacznie ze mna juz 3 lata 5 po slubie3 procedura IVF. Z drugiej - poprzedniej mam syna. Pierwsza - biochemiczna. A widać tutaj nic a nic a dwa ładne zarodki.
Marzycielka7
Fanka BB :)
Ale masz Syna to najwazniejsze a niektore a nas wciaz czekaja lacznie ze mna juz 3 lata 5 po slubie
Trzymam kciuki za Ciebie @Pini88 [emoji8][emoji8][emoji8]
Wiem, wiem ale apetyt rośnie... Ale niepłodność do końca daje w tyłek wszystkim. Ja wiem, ze w końcu się uda bo szczerze się udaje. Tylko strasznie to niszczące... Przykro mi... A ile u was było procedur?Ale masz Syna to najwazniejsze a niektore a nas wciaz czekaja lacznie ze mna juz 3 lata 5 po slubie
reklama
A brałaś trójce święta? Encorton, clexane, acard i tak były crio.Brak pomysłu na mój beznadziejny przypadek.
Badalas ureoplasme i mycoplasme
Immunologia?
Histero?
TSH?
Kiedy badasz będę może wczesne poronienia są?
Genetyka kariotypy, i jak czynnik męski to CFTR i MTHR
Podziel się: