reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moje drogie dziś wiele się dzieje.
@Marzycielka7 trzymamy kciuki za piękne jajeczka
@kate_p7 oby beta szybowała do nieba
@Kingul za piękne widoki na usg
@Pini88 aby beta skoczyła do nieba
@lafantynka trzymamy kciuki za bezbolesną cesarkę i szybkie przytulenie skarba

Pozostałym dziewczynom życzę miłego, słonecznego poniedziałku, a za działające z za krzaków również trzymamy mocne kciuki :):):):):):):)

Dziewczyny, kwiecień się dobrze zaczyna!!!

@lafantynka - dzisiaj twój wielki dzień, cudownego spotkania z Maluszkiem! ❤️
@kate_p7 ✊✊✊ za betę!
@Marzycielka7 ✊✊✊ za podglądanie jajek!
@Kingul podziel się wieściami z wizyty!

@Pini88 ja już od dzisiaj ✊✊✊ za jutrzejszą betę

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Dziewczyny dziś mój 10 dzień stymulacji
Jak wiecie ruszam na podglądanie jajeczek
Powiedzcie czy Wy tez miałyście tak obrzęknięty brzuch ?
IMG_3865.JPG

6dpt Beta 0,3 czyli nici.. coś mam przeczucie, ze nic z tego podejścia nie będzie( jeżeli to były najlepsze zarodki). Rozwaliłam statystykę - tym razem była bardzo nie przychylna☹

Przykro mi, ale dla pewności powtórz jeszcze betę za dwa dni. Często te najlepsze zarodki się nie przyjmują a te niby gorsze tak, tutaj nie ma reguły.

Dziewczyny od czego to jest zalezne ze piersi raz mnie bola mocniej a raz slabiej

Taka reakcja organizmu na hormony...

Dziewczyny dziś mój 10 dzień stymulacji
Jak wiecie ruszam na podglądanie jajeczek
Powiedzcie czy Wy tez miałyście tak obrzęknięty brzuch ? Zobacz załącznik 957907

Każda z nas reaguje inaczej na te leki, ja nie miałam obrzęków ale przez te dwa tygodnie stymulacji ogólnie przytyłam dwa kg. Powiedz lekarzowi o obrzęku, bo może masz ryzyko hiperstymulacji i będą musieli podać Ci też inne leki. Przy hiperce transfer jest odraczany na kolejny miesiąc aż się organizm trochę wyciszy.

Przykro mi, ale dla pewności powtórz jeszcze betę za dwa dni. Często te najlepsze zarodki się nie przyjmują a te niby gorsze tak, tutaj nie ma reguły.

Taka reakcja organizmu na hormony...

Każda z nas reaguje inaczej na te leki, ja nie miałam obrzęków ale przez te dwa tygodnie stymulacji ogólnie przytyłam dwa kg. Powiedz lekarzowi o obrzęku, bo może masz ryzyko hiperstymulacji i będą musieli podać Ci też inne leki. Przy hiperce transfer jest odraczany na kolejny miesiąc aż się organizm trochę wyciszy.

Wlasnie zamierzam się go zapytać na dzisiejszej wizycie bo czuje się jak słoniątko [emoji16]

reklama
Do góry