dżoasia
Fanka BB :)
OOO Pani, czego i gdzie oni ci tam nie będą wkładać...I włożą mi rurkę do buzi ? [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOO Pani, czego i gdzie oni ci tam nie będą wkładać...I włożą mi rurkę do buzi ? [emoji33]
OOO Pani, czego i gdzie oni ci tam nie będą wkładać...
a który to Twój dzień po transferze?Dziewczyny u mnie taka sytuacja ze lekarz powiedzial jak beta nie osiagnie minimum 500 we wtorek to bedzie zle... tak sie martwie strasznie doszukuje sie wszelkich objaw czy moge brac cos na uspokojenie?
Mam dodatkowe pytanie. Czy po In vitro liczy się wiek ciąży w jakiś specjalny sposób ?
Dziewczyny a czy do punkcji obi intubują ? [emoji33]
Czy usypiają lekiem na masce czy dożylnie podają lek ?
Naczekałam się na te wyniki, że hoho... siedziałam chyba z 1,5 h! Ale mam!
Beta wzrosła o 112,5% 2024!!!!!
Po jakim czasie od nieudanego transferu i odstawieniu leków dostawalyscie miesiączkę? Po wczorajszym odstawieniu leków przeszły mi objawy okresowe :/
I włożą mi rurkę do buzi ? [emoji33]
farbowałam 5dpt w oczekiwaniu na bete trza było jakoś na Święta wyglądać ;PDziewczyny czy w pierwszym trymestrze farbowałyście włosy ?(oczywiscie bez amoniaku)
I czy któraś robiła hybrydy na paznokciach?
Wywołuje ciężarówki @dżoasia @annemarie @Dgd @lafantynka @Mieciu85 @Biedroneczka83 @sssurykatka @ilmenau @Vinszka @Never give up @Majaaa jak się czujesz?Który to już tydzień? @Sol
Wyobrażam sobie stres a ostatnio miałaś mniejszy przyrost że tak Ci powiedział?Dziewczyny u mnie taka sytuacja ze lekarz powiedzial jak beta nie osiagnie minimum 500 we wtorek to bedzie zle... tak sie martwie strasznie doszukuje sie wszelkich objaw czy moge brac cos na uspokojenie?
Ponoć można, ale ja nie farbuje i hybryd też nie robię.Dziewczyny czy w pierwszym trymestrze farbowałyście włosy ?(oczywiscie bez amoniaku)
I czy któraś robiła hybrydy na paznokciach?
Wywołuje ciężarówki @dżoasia @annemarie @Dgd @lafantynka @Mieciu85 @Biedroneczka83 @sssurykatka @ilmenau @Vinszka @Never give up @Majaaa jak się czujesz?Który to już tydzień? @Sol