Ta niby opryszczke mam na dole dróg rodnych. Bylam u lekarza gin z tym wiec ob bez ogladania tego stwierdzil ze to opryszczka dal na badania krwi i masc ale dzis juz tego nie ma od wtorku wiec dziwne. Poczekam miesiac i startuje od nowa do transferu.Badania z krwi na opryszczke?
Trzeba bylo isc zrobić moze wymaz z j.ustnej i pokazac sie dentyscie.
Od razu wyrzuc starą szczoteczke do zębów zeby nie rozsiewac dalej bakteri
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie taka sytuacja ze lekarz powiedzial jak beta nie osiagnie minimum 500 we wtorek to bedzie zle... tak sie martwie strasznie doszukuje sie wszelkich objaw czy moge brac cos na uspokojenie?
Jestem mocno z Tobą [emoji110]wiem ze to trudne ale może zajmij głowę czymś innym , może choć troszkę [emoji8]
TrzymamTak mi ciezko wierzyc w to moze dlatego ze wszyscy wkolo mnie wspieraja gratuluja kupuja misie a ja sie wkurzam bo nie ma czego gratulowac jak narazie
Elizabeth68
Dziewczyny we środę miałam betę 72,4 a dziś 133,5. Wszystko póki co idzie dobrze, ale nie wiem co dalej. Lekarz wyznaczył wizytę dopiero na 26 kwietnia. Mam miesiąc czekać? Kiedy powinno być widać pęcherzyk? tj w którym tygodniu ciąży?
Elizabeth68
Mam dodatkowe pytanie. Czy po In vitro liczy się wiek ciąży w jakiś specjalny sposób ?
Marzycielka7
Mam dodatkowe pytanie. Czy po In vitro liczy się wiek ciąży w jakiś specjalny sposób ?
Jeżeli podawany jest świeży zarodek to od dnia punkcji a jeśli mrożony to od dnia transferu o ile dobrze pamietam
Marzycielka7
Dziewczyny a czy do punkcji obi intubują ? [emoji33]
Czy usypiają lekiem na masce czy dożylnie podają lek ?
Czy usypiają lekiem na masce czy dożylnie podają lek ?
reklama
Vinszka
Tak, na to liczę, że zobaczę pęcherzyk.
Wiesz może czy IV i V weryfikacja jest w tym "pakiecie" nadzór nad implementacją?
A jak Ty się czujesz? Kiedy kolejna wizyta? Prenatalne masz umówione? Gdzie ogólnie prowadzisz ciążę?
Podziel się: