reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie, moze glupie ale mam.
Nie wiem co aie stalo ze 3 razy dzinnie estofem zaczelam przyjmowac jak mi oasuje o teh samej porze czyli 8, 15 i 22 godz. A nie co 8 godzin czy jak teraz bym zmienila na 6, 14 i 22 godzine to namieszma sobie po tygdoniu juz brania o takich godzinach ???

Mysle za jak dawka na dobe jest taka sama do luz.
Ale - moze sms do lekarza napisz? Moj mowi ze lepiej go zapytac niz cos nie tak wziac..:)

reklama
Relanium 1h przed transferem
Następnie po transferze;
_- Lutinus 3*2
- nospa forte 3*2
- magnes 3*2
- prokutex 2*1
- Clexane o.40 raz dziennie
- duphastan 2*1
- falvit mama
Relanium pRez pierwsze 3 dni.

Co wy na taki zestaw?

Ja juz teraz relanium bralabym az do testu... i to 3 x dziennie tak samo jak nospe

Relanium 1h przed transferem
Następnie po transferze;
_- Lutinus 3*2
- nospa forte 3*2
- magnes 3*2
- prokutex 2*1
- Clexane o.40 raz dziennie
- duphastan 2*1
- falvit mama
Relanium pRez pierwsze 3 dni.

Co wy na taki zestaw?

A czy w tym zestawie jest cos na rozrzedzenie krwi??
I czy to ma zwiazek z przyjmowaniem duphastonu? (Podobno zageszcza krew?)

Ostatnia edycja:
Cudowne wieści !! QUOTE][emoji3590] [emoji3590]
No to pieknie[emoji7]
Niech rośnie tak dalej pieknie a serduszko niech wywoła u mamy łzy radości [emoji8]
Lzy sa przy każdym wzroscie bety, przy serduszku to sobie nawet noe wyobrazam tego szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji16]
Ale super [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzieki [emoji3590]
Dzisiaj transfer pieknej blastki.
2 pozostale pojechały na zimowisko.
Brawo! :) powodzenia :)
A czy w tym zestawie jest cos na rozrzedzenie krwi??
I czy to ma zwiazek z przyjmowaniem duphastonu? (Podobno zageszcza krew?)
Z tego co wiem to clexan jest na rozrzedzenie krwi, ale moze sie myle

reklama
Dziewczyny mam pytanie, moze glupie ale mam.
Nie wiem co aie stalo ze 3 razy dzinnie estofem zaczelam przyjmowac jak mi oasuje o teh samej porze czyli 8, 15 i 22 godz. A nie co 8 godzin czy jak teraz bym zmienila na 6, 14 i 22 godzine to namieszma sobie po tygdoniu juz brania o takich godzinach ???

Bierz jak ci pasuje,estradiol ma dlugotrwale dzialanie, nic nie namieszasz. Wazne zebys brala[emoji6]

Do góry