Ruda08
Fanka BB :)
Mam podobne tylko u mnie gruba igła jest zielona, a krótka brązowaTaki zestaw dostałam w aptece do każdego zastrzyku. Zobacz załącznik 955093
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobne tylko u mnie gruba igła jest zielona, a krótka brązowaTaki zestaw dostałam w aptece do każdego zastrzyku. Zobacz załącznik 955093
Taki zestaw dostałam w aptece do każdego zastrzyku. Zobacz załącznik 955093
Aha. O widzisz hmm. Pojde do rodzinnej i zapytam jak nir bedzie chciala dac to odpuszcze i wtedy tez bede miala pewnisc ze nie wystawi mi L4 po transferze, bo chcialam uniknac zwolnienia eystawionego przez klinikie. No ale zobacze. Dzieki kochana. A ty jak sie czujesz?Ja byłam prywatnie. Z NFZ to mi nawet krwi robić nie chcieli bo należy się coś tam coś tam i oni są rozliczani z tego
Różnie. Teraz jest inaczej. W krzyżu mnie pobolewa, w macicy kłucie się pojawia i mam godziny, gdzie chodzę niewyspana.A
Aha. O widzisz hmm. Pojde do rodzinnej i zapytam jak nir bedzie chciala dac to odpuszcze i wtedy tez bede miala pewnisc ze nie wystawi mi L4 po transferze, bo chcialam uniknac zwolnienia eystawionego przez klinikie. No ale zobacze. Dzieki kochana. A ty jak sie czujesz?
To wszystko wskazuje na dobre objawy ciąży super. Trzymam kciuki i wierze w to ze bedzie piekna dzidzia ♥Różnie. Teraz jest inaczej. W krzyżu mnie pobolewa, w macicy kłucie się pojawia i mam godziny, gdzie chodzę niewyspana.
A poza tymi dolegliwościami szczęśliwa [emoji1] mam nadzieję, że wszystko tam dobrze się dzieje i kropek będzie fasolką, a później grzeczna dzidzią. [emoji14]