reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. Beta potwierdzona, dziś 0,1......no nic, czeka jeszcze mrożak.... 3 dniowy zarodek. Nie wiecie jak to jest- czy po rozmrożeniu od razu podają czy hodują jeszcze do blastocysty w NOVUM?? czy któraś z was miała podobną sytuację?
Powodzenia dziewczyny.
Ja na razie muszę odpocząć i chciałabym, aby lekarz się postarał znaleźć przyczynę dlaczego tak się dzieje....:(
Mam się pojawić w 20 dc.
Z reguły od razu podają, mi po 4 niepowodzeniach (a właściwie 5ciu, bo jeden zarodek padł), zaproponowali hodowlę po rozmrożeniu do blastocysty, ttylko ja miałam jeszcze 4 w zapasie. Więc rozmrozili 4, 2 podali, jeden padł, jednego zamrozili z powrotem. To było po konsukonsultacji z szefową.

reklama
Hej. Beta potwierdzona, dziś 0,1......no nic, czeka jeszcze mrożak.... 3 dniowy zarodek. Nie wiecie jak to jest- czy po rozmrożeniu od razu podają czy hodują jeszcze do blastocysty w NOVUM?? czy któraś z was miała podobną sytuację?
Powodzenia dziewczyny.
Ja na razie muszę odpocząć i chciałabym, aby lekarz się postarał znaleźć przyczynę dlaczego tak się dzieje....:(
Mam się pojawić w 20 dc.

Przykro mi :((((

reklama
Kochane dzisiaj 8 dpt 5 dniowej blastocystoty wynik to 116.2 mIU/Ml czy to oznacza ciążę.Zaznaczam że transfer był bez podania zastrzyków dwa miesiace po punkcji. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz od Was:-)
Gratulacje. Piekny wynik.
Na cyklu naturalnym czy sztucznym bylas przed transferem??

Do góry