reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powodzenia [emoji110][emoji110]

@imenau współczuję wiadomości. Ja na patologii też leżałam tydzień i to nie było nic miłego. Choć 3x KTG było piękne. Nasłuchiwanie serduszka [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Życzę samych dobrych wiadomości.

Dziewczyny, naprawdę nikt nie chce prowadzić kalendarza? Szkoda, żeby to przepadło. Ja bym się podjęła, ale mam na głowie dziecko.

@imenau mogę spróbować prowadzić jak serio nikt się nie zgłosi, ale to będzie tymczasowe. Mogę niestety nie podołać.

Ja myślałam o prowadzeniu ale przez najblizsze 2-3 msc będę wyłączona i już od tygodnia nie jestem na bieżąco.

reklama
No dokladnie,
Dzis juz mnie okresowo pobolewa brzuch
Jeszcze sie zestresowalam rano bo zrobilam tydzien po owulacji progesteron zeby ja potwierdzic. I dopiero dzis wyszedl wynik niecale 4 nmol!! I juz prawie zemdlalam ze owu nie bylo a to - babka w recepcji zaznaczyla nie ten zwykly progesteron tylko progesteron 17-OH ktory pokazuje kortyzol :///// no jak z nimi zyc
✊✊✊

Ja myślałam o prowadzeniu ale przez najblizsze 2-3 msc będę wyłączona i już od tygodnia nie jestem na bieżąco.
W najgorszym wypadku mogę prowadzić te 2-3 miesiące ale będzie to dla mnie trudne. Szkoda, że nikt nie chce tego prowadzić.

Dziewczyny zaczynam się martwić, bo w krzyżu mnie boli cały dzień, a tak wcześniej nie miałam. Mam nadzieję, że kropek sobie jakiś apartament urządza.

Jutro beta... Boziu niech mój cud tam trwa! I miewa się dobrze. [emoji33]

No dokladnie,
Dzis juz mnie okresowo pobolewa brzuch
Jeszcze sie zestresowalam rano bo zrobilam tydzien po owulacji progesteron zeby ja potwierdzic. I dopiero dzis wyszedl wynik niecale 4 nmol!! I juz prawie zemdlalam ze owu nie bylo a to - babka w recepcji zaznaczyla nie ten zwykly progesteron tylko progesteron 17-OH ktory pokazuje kortyzol :///// no jak z nimi zyc

Mocne [emoji110][emoji110][emoji110]

W najgorszym wypadku mogę prowadzić te 2-3 miesiące ale będzie to dla mnie trudne. Szkoda, że nikt nie chce tego prowadzić.

Dziewczyny zaczynam się martwić, bo w krzyżu mnie boli cały dzień, a tak wcześniej nie miałam. Mam nadzieję, że kropek sobie jakiś apartament urządza.

To ja życzę by bąbel był w brzuszku i poprawiał tylko się do snu [emoji16][emoji110]

A niech nawet piętrowy buduje ;d
Będzie dobrze, trzymam kciuki :biggrin2:8-)

Hej. Beta potwierdzona, dziś 0,1......no nic, czeka jeszcze mrożak.... 3 dniowy zarodek. Nie wiecie jak to jest- czy po rozmrożeniu od razu podają czy hodują jeszcze do blastocysty w NOVUM?? czy któraś z was miała podobną sytuację?
Powodzenia dziewczyny.
Ja na razie muszę odpocząć i chciałabym, aby lekarz się postarał znaleźć przyczynę dlaczego tak się dzieje....:(
Mam się pojawić w 20 dc.

reklama
Hej. Beta potwierdzona, dziś 0,1......no nic, czeka jeszcze mrożak.... 3 dniowy zarodek. Nie wiecie jak to jest- czy po rozmrożeniu od razu podają czy hodują jeszcze do blastocysty w NOVUM?? czy któraś z was miała podobną sytuację?
Powodzenia dziewczyny.
Ja na razie muszę odpocząć i chciałabym, aby lekarz się postarał znaleźć przyczynę dlaczego tak się dzieje....:(
Mam się pojawić w 20 dc.
[emoji3525][emoji3525][emoji3525]

Do góry