reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Leśna i coleta - trzymam kciuki! To my dzień mamy dzień pod wezwaniem USG>
A ja ... już po. Pobolewała mnie w nocy brzuch jak na @. Ubraliśmy się o 4.00, ale jak pochodziłam po domu, to mi przeszło. Ale o 6.30 zadzwoniłam do szpitala, czy to coś niepokojącego i powiedzieli, że najlepiej sprawdzić. I od rana byliśmy w szpitalu.Pani z izby spytały do kogo chodzę i przyjął mnie lekarz, do którego miałam jechać po południu do gabinetu. No i u nas wszystko ok :-) i nie widać było, by cokolwiek się odklejało. Ufff....
A. twierdzi, że to musi być dziewczyna, że takie numery robi.
Asiax - trzymam kciuki!
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
A ja ... już po. Pobolewała mnie w nocy brzuch jak na @. Ubraliśmy się o 4.00, ale jak pochodziłam po domu, to mi przeszło. Ale o 6.30 zadzwoniłam do szpitala, czy to coś niepokojącego i powiedzieli, że najlepiej sprawdzić. I od rana byliśmy w szpitalu.Pani z izby spytały do kogo chodzę i przyjął mnie lekarz, do którego miałam jechać po południu do gabinetu. No i u nas wszystko ok :-) i nie widać było, by cokolwiek się odklejało. Ufff....
A. twierdzi, że to musi być dziewczyna, że takie numery robi.
Asiax - trzymam kciuki!
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
lawendowy_sen
Różyczka82
Cześć wszystkim
Trzymam kciuki za wszystkie stymulujące i testujące dzisiaj - i za USG też
Hola - tak bardzo mi przykro...trzymaj się dzielnie i zbieraj siły....Ściskam Cię mocno :*
Trzymam kciuki za wszystkie stymulujące i testujące dzisiaj - i za USG też
Hola - tak bardzo mi przykro...trzymaj się dzielnie i zbieraj siły....Ściskam Cię mocno :*
Różyczka82
Ale Wam fajnie dziewczyny że się spotykacie... Nie ma to jak rozmowa w 4 oczy przy...soczku albo wodzie mineralnej...
Bawcie się dobrze!
Bawcie się dobrze!
Kinga_1
Ale macie fajnie z tym spotkaniem Ja popijam już drugą meliskę, bo jutro punkcja i trochę się stresuję:-(
Asiex - trzymam mocno kciuki za Twoją punkcję. Żeby piękne jajeczka były &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga_1
Misia1974 - cieszę się, że u Ciebie jest wszystko super. Nawet nie wiesz jak takie wiadomości na duchu podnoszą i jaką dają nadzieję. Teraz tylko spokojnej ciąży Ci życzę z całego serca.
Leśna32 - nie denerwuj się kobietko. Z maluszkiem na pewno jest wszystko ok. Zobaczysz. Trzymam kciuki za twoje usg &&&&&&&& Najsilniej jak się da zaciskam
A odnośnie spotkania to super, że się spotykacie. Szkoda, że mieszkacie na drugim końcu Polski, bo chętnie też bym pogadała.
A propo po tym transferze hormony na mnie działają tak, że raz mam super nastrój, a raz z byle pierdoły chce mi się płakać. Masakra z tymi hormonami ;-) Tak a propo drugi raz pozwoliłam sobie wypić od transferu coś ala kawa, ala kawa, bo latte i w zasadzie prawie samo mleko, a nie kawa. Ale miałam chęć na to. Poza tym stosuję się do diety zaleconej i zobaczymy co będzie. Jutro jadę na badanie progesteronu ( będzie 6 dzień po transferze) i przyznam, że mam ciut stresa z tego powodu. Wyniki badań mam mailowo przekazać do swojego lekarza a on powie co dalej.
Leśna32 - nie denerwuj się kobietko. Z maluszkiem na pewno jest wszystko ok. Zobaczysz. Trzymam kciuki za twoje usg &&&&&&&& Najsilniej jak się da zaciskam
A odnośnie spotkania to super, że się spotykacie. Szkoda, że mieszkacie na drugim końcu Polski, bo chętnie też bym pogadała.
A propo po tym transferze hormony na mnie działają tak, że raz mam super nastrój, a raz z byle pierdoły chce mi się płakać. Masakra z tymi hormonami ;-) Tak a propo drugi raz pozwoliłam sobie wypić od transferu coś ala kawa, ala kawa, bo latte i w zasadzie prawie samo mleko, a nie kawa. Ale miałam chęć na to. Poza tym stosuję się do diety zaleconej i zobaczymy co będzie. Jutro jadę na badanie progesteronu ( będzie 6 dzień po transferze) i przyznam, że mam ciut stresa z tego powodu. Wyniki badań mam mailowo przekazać do swojego lekarza a on powie co dalej.
Misia1974
Kinga - ja też miałam w 6 dniu badanie progesteronu. Nie wyszedł mi najlepiej - ale po prostu doktor podniósł mi jego dawke. Teraz mam taką, że ordynator powiedział, że mogłabym sie juz tylko kąpać w progesteronie. Nie stresuj się tym badaniem.
reklama
Misia1974
Kinga - ja się dziś popłakałam mojemu lekarzowi, kt. pamięta, ile lat się staraliśmy. Teraz każdy dzień ciąży to przeżycie i nerwy, każde ukłucie i ucisk budzą niepokój. Najchętniej bym się na stałe podłączyła do usg. Dobrze, że kolejna wizyta za tydzień, a nie za miesiąc.
Podziel się: