reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To też jest myśl....kurde, że to trzeba myśleć za lekarzy. No nic, przygotuje całą listę pytań i sugestii na wizytę za miesiąc. ....tak mi przykro jest dziewczyny:( serce mam poćwiartowane....mój kochany kropek:(
Cos w tym jest moze faktycznie na naturalnym organizm sam sie lepiej przygotuje koniecznie zaproponuj to lekarzowi

reklama
Dobrze kochana w sumie to wogole nie czuje ze jestem w ciazy ale to dobrze moze uda mi sie to przejść łagodnie i bezobjawowo 8-) przestałam o tym myslec i sie stresować czy wszystko jest ok bo uświadomiłam sobie ze na każdym etapie moze cos sie wydarzyć a stresować sie 9 miesięcy i każdego dnia zastanawiać czy wszystko ok to człowiek by zwariował wiec odpuściłam co ma byc to bedzie ❤️

Dobrze kochana w sumie to wogole nie czuje ze jestem w ciazy ale to dobrze moze uda mi sie to przejść łagodnie i bezobjawowo 8-) przestałam o tym myslec i sie stresować czy wszystko jest ok bo uświadomiłam sobie ze na każdym etapie moze cos sie wydarzyć a stresować sie 9 miesięcy i każdego dnia zastanawiać czy wszystko ok to człowiek by zwariował wiec odpuściłam co ma byc to bedzie [emoji173]️

To podziwiam [emoji44][emoji2]
Choć chyba sama muszę tez w taki sposób ułożyć myśli w głowie by się nie skupiać
Porządki w domu, zakupy, kosmetyczka ... stwierdziłam ze rzucę się w wir różnych czynności by mieć zajęta i głowę i myśli [emoji16]

Mam nadzieje ze stymulacja która teraz zacznę okaże się pozytywna i skuteczna ... ze uda się uzbierać ilość jajeczek z których jak najwiecej uda się zapłodnić i wrzucić do brzuszka mamusi małego kropka [emoji6]

P.s mam nadzieje ze u Ciebie podłogi całe po powodzi [emoji6][emoji8]

To podziwiam [emoji44][emoji2]
Choć chyba sama muszę tez w taki sposób ułożyć myśli w głowie by się nie skupiać
Porządki w domu, zakupy, kosmetyczka ... stwierdziłam ze rzucę się w wir różnych czynności by mieć zajęta i głowę i myśli [emoji16]

Mam nadzieje ze stymulacja która teraz zacznę okaże się pozytywna i skuteczna ... ze uda się uzbierać ilość jajeczek z których jak najwiecej uda się zapłodnić i wrzucić do brzuszka mamusi małego kropka [emoji6]

P.s mam nadzieje ze u Ciebie podłogi całe po powodzi [emoji6][emoji8]
Hehehe, tak :p jak wyschły to nie widac ale dopiero dzis wyschły mi dywany i dywaniki bo wczesniej były na tarasie bo ciagle padało a dzis udało sie ze było słonecznie 8-)
Mówię ci jak człowiek wyluzuje i przestanie sie spinać i stresować to odrazu lepiej sie czuje... glowa i ciało mega odpoczywa...

Dobrze kochana w sumie to wogole nie czuje ze jestem w ciazy ale to dobrze moze uda mi sie to przejść łagodnie i bezobjawowo 8-) przestałam o tym myslec i sie stresować czy wszystko jest ok bo uświadomiłam sobie ze na każdym etapie moze cos sie wydarzyć a stresować sie 9 miesięcy i każdego dnia zastanawiać czy wszystko ok to człowiek by zwariował wiec odpuściłam co ma byc to bedzie ❤️
@Elessi a robilas w końcu bete czy czekasz tylko na wizyte?

reklama
@Elessi a robilas w końcu bete czy czekasz tylko na wizyte?
Czekam na wizytę umówiłam sie u mnie tu na piatek ale w Szczecinie mam 1 kwietnia wiec zastanawiam sie czy jest sens isc bo nie czuje wogole potrzeby a robic usg tydzien po tygodniu to nie wiem czy to dobrze dla dziecka. I tak wlasnie rozkminiam czy nie odwołać bo nie mam żadnych boli ani nic co mogłoby świadczyć o pozamacicznej zeby była konieczna kontrola wczesniej.

Do góry