reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To też jest myśl....kurde, że to trzeba myśleć za lekarzy. No nic, przygotuje całą listę pytań i sugestii na wizytę za miesiąc. ....tak mi przykro jest dziewczyny:( serce mam poćwiartowane....mój kochany kropek:(
Cos w tym jest moze faktycznie na naturalnym organizm sam sie lepiej przygotuje koniecznie zaproponuj to lekarzowi

reklama
Dobrze kochana w sumie to wogole nie czuje ze jestem w ciazy ale to dobrze moze uda mi sie to przejść łagodnie i bezobjawowo 8-) przestałam o tym myslec i sie stresować czy wszystko jest ok bo uświadomiłam sobie ze na każdym etapie moze cos sie wydarzyć a stresować sie 9 miesięcy i każdego dnia zastanawiać czy wszystko ok to człowiek by zwariował wiec odpuściłam co ma byc to bedzie ❤️

Dobrze kochana w sumie to wogole nie czuje ze jestem w ciazy ale to dobrze moze uda mi sie to przejść łagodnie i bezobjawowo 8-) przestałam o tym myslec i sie stresować czy wszystko jest ok bo uświadomiłam sobie ze na każdym etapie moze cos sie wydarzyć a stresować sie 9 miesięcy i każdego dnia zastanawiać czy wszystko ok to człowiek by zwariował wiec odpuściłam co ma byc to bedzie [emoji173]️

To podziwiam [emoji44][emoji2]
Choć chyba sama muszę tez w taki sposób ułożyć myśli w głowie by się nie skupiać
Porządki w domu, zakupy, kosmetyczka ... stwierdziłam ze rzucę się w wir różnych czynności by mieć zajęta i głowę i myśli [emoji16]

Mam nadzieje ze stymulacja która teraz zacznę okaże się pozytywna i skuteczna ... ze uda się uzbierać ilość jajeczek z których jak najwiecej uda się zapłodnić i wrzucić do brzuszka mamusi małego kropka [emoji6]

P.s mam nadzieje ze u Ciebie podłogi całe po powodzi [emoji6][emoji8]

To podziwiam [emoji44][emoji2]
Choć chyba sama muszę tez w taki sposób ułożyć myśli w głowie by się nie skupiać
Porządki w domu, zakupy, kosmetyczka ... stwierdziłam ze rzucę się w wir różnych czynności by mieć zajęta i głowę i myśli [emoji16]

Mam nadzieje ze stymulacja która teraz zacznę okaże się pozytywna i skuteczna ... ze uda się uzbierać ilość jajeczek z których jak najwiecej uda się zapłodnić i wrzucić do brzuszka mamusi małego kropka [emoji6]

P.s mam nadzieje ze u Ciebie podłogi całe po powodzi [emoji6][emoji8]
Hehehe, tak :p jak wyschły to nie widac ale dopiero dzis wyschły mi dywany i dywaniki bo wczesniej były na tarasie bo ciagle padało a dzis udało sie ze było słonecznie 8-)
Mówię ci jak człowiek wyluzuje i przestanie sie spinać i stresować to odrazu lepiej sie czuje... glowa i ciało mega odpoczywa...

Dobrze kochana w sumie to wogole nie czuje ze jestem w ciazy ale to dobrze moze uda mi sie to przejść łagodnie i bezobjawowo 8-) przestałam o tym myslec i sie stresować czy wszystko jest ok bo uświadomiłam sobie ze na każdym etapie moze cos sie wydarzyć a stresować sie 9 miesięcy i każdego dnia zastanawiać czy wszystko ok to człowiek by zwariował wiec odpuściłam co ma byc to bedzie ❤️
@Elessi a robilas w końcu bete czy czekasz tylko na wizyte?

reklama
@Elessi a robilas w końcu bete czy czekasz tylko na wizyte?
Czekam na wizytę umówiłam sie u mnie tu na piatek ale w Szczecinie mam 1 kwietnia wiec zastanawiam sie czy jest sens isc bo nie czuje wogole potrzeby a robic usg tydzien po tygodniu to nie wiem czy to dobrze dla dziecka. I tak wlasnie rozkminiam czy nie odwołać bo nie mam żadnych boli ani nic co mogłoby świadczyć o pozamacicznej zeby była konieczna kontrola wczesniej.

Do góry