reklama
madzialenak
mama na pełen etat
gotadora ja i owszem zjem obiad bez mięsa ale mój mąż nie, dla niego obiad bez mięsa jest nie do zaakceptowania.
madzialenak
mama na pełen etat
Misia trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze usg. Zobaczysz jutro swojego małego szkraba, silnego i pięknie rozwijającego się. Najważniejsze, że już nie krwawisz. Musisz tylko dużo odpoczywać.
madzialenak
mama na pełen etat
benle zbieraj siły na nowy rok, tym razem to już musi się udać i to sobie powtarzaj. A tymczasem życzę udanego ciasta. Smacznego :-)
madzialenak
mama na pełen etat
hej kobietki ... bez mięsa też może obiad smakować - nie zapomnijcie o tym przygotowując obiady, jest tyle smaczności na świecie :-)
U mnie jest przewaga bezmiesnych posilkow lub robie dodakowo dla mezusia jakies miesko Generalnie dla mnie mieso mogloby nie istniec ale zjem od czsu do czasu rybke czy kurczaka.
Misia,&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze podgladanko :-)
Witam po przerwie urlopowej! Odpoczynek jako taki. Ok - bo z dala od wszystkiego ale z przeziębieniem Leczę się na 100 domowych sposobów...
Hola - bardzo, bardzo mi przykro. Nawet nie wiem co napisać, ale jestem z Tobą!
Misia - to jedziemy na tym samym wózku - ja też jutro kolejne usg. To powinien być już 7-ty tydzień. Mam nadzieję, ze wszystko ok. No i ze przepędzę to przeziębienie raz na zawsze.
Dziś tez odezwala się moja migrena - a miałam nadzieję, że w ciązy będę miała oddech od niej - i nic. Głowa nieziemsko boli ale cierpię i nic nie biorę, bo moje dotychczasowe migrenowe tabletki to takie "konskie dawki".
Hola - bardzo, bardzo mi przykro. Nawet nie wiem co napisać, ale jestem z Tobą!
Misia - to jedziemy na tym samym wózku - ja też jutro kolejne usg. To powinien być już 7-ty tydzień. Mam nadzieję, ze wszystko ok. No i ze przepędzę to przeziębienie raz na zawsze.
Dziś tez odezwala się moja migrena - a miałam nadzieję, że w ciązy będę miała oddech od niej - i nic. Głowa nieziemsko boli ale cierpię i nic nie biorę, bo moje dotychczasowe migrenowe tabletki to takie "konskie dawki".
madzialenak
mama na pełen etat
coleta &&&&&&&& za Twoje jutrzejsze USG :-)
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
hej kobietki ... bez mięsa też może obiad smakować - nie zapomnijcie o tym przygotowując obiady, jest tyle smaczności na świecie :-)
Ja lubię mięsko, ale takie swojskie najbardziej np. świnka od gospodarza, jakaś kurka, czy indyk. Oczywiście inne rzeczy też jadam, rybki i bez mięsne dania, np. naleśniki uwielbiam z pieczarkami i serem żółtym, zapiekane, pychotka lub naleśniki na słodko z białym serkiem.
Podziel się: