reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
.
Szczescie1986
Dziewczyny czy która może mi doradzic czy będąc przed stymulacja lub w trakcie podejścia pod transfer jest dozwolona podroz do Kambodży lub na seychelles , Tajlandia , Wietnam .Nie pamietam,ale u mnie w klinice są niektóre kraje zabronione i nie pamietam czy to tyczy się tych co wymieniłam ? Jak to jest z podróżą gdyby się udało? Jak to byłoby gdyby była to wczesna ciąża i czy lot samolotem i te ciśnienie nie zaszkodzi?
U mnie w klinice trzeba dzwonic i pytacDziewczyny czy ktos bedzie mnie informowal o dalszym zapladnianiu komorek? Czy ja mam dzwonic
E
Estta
Gość
To zalezy od kliniki. U mnie ja musialam sie przypomniecDziewczyny czy ktos bedzie mnie informowal o dalszym zapladnianiu komorek? Czy ja mam dzwonic
Pini88
Mi tylko wyznaczyli transfer na sobote i tyle musze ram jechac poki jeszcze jestem w GdanskuU mnie w klinice trzeba dzwonic i pytac
E
Estta
Gość
Zadzwoń tam. Po co bedziesz specjalnie jechacMi tylko wyznaczyli transfer na sobote i tyle musze ram jechac poki jeszcze jestem w Gdansku
JuuuuuuppppiiiiPojawil sie na tescie dzis 2-3 tydzien Dokladnie tydzien po tamtym tescie tzn ze wszystko jest wpozatku beta przyrasta
Trzeba być dobrej myśli Kochana. Pewnie że przyrasta i tak trzymaj ❤
reklama
Trzymam również mocno za Ciebie.Mysl pozytywnie [emoji3590] moja siostra w obydwu ciazach miala plamienia przez caly 2 miesiac ciazy i ma dwojke zdrowych pięknych dzieci [emoji4] będzie dobrze [emoji106] [emoji8]
Ja od 6:00 w drodze do bialegostoku trzymam za siebie kciuki [emoji16][emoji16][emoji4][emoji110]
Szerokości ostrożności i samych dobrych wyników
Podziel się: