reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oddzwonil moj kochana dr moge odstawic encorton odrazu nie musze zmniejszac dawki, powiedzial ze moja dawka 10 to mala dawka i ze bralam ja krotko wiec moge odstawiac odrazu ale jak chce to moge Przez 6 dni brac jeszcze po 1/2 ale on nie widzi takiej potrzeby. Tym testem tez kazal sie nie przejmowac wazne ze dalej pokazuje ze jestem w ciazy. Powiedzial ze na usg jeszcze za wczesnie ze musze odczekac jeszcze z tydzien.
Jesteś i tej myśli się trzymaj :)
Czekamy na wspaniałe widoczki :)

reklama
Ja nigdy nie mialam problemu z endo ale tsh mi podskoczylo nie wiem czy Przez stymulacje czy Przez encorton ale wszystko juz jest unormowane. Jakos jestem dobrej mysli, dr mnie uspokoil, moja przyjaciolka miala bardzo slaby przyrost bety 10 dni po tescie sikanym poszla na bete i miala tylko 200 a dziecko ma zdrowiusienkie wiec juz sie nie przejmuje
No i to jest nakręcająca pozytywnie wieść. Zdrowiuśkie dziecko :) Najwaznejsze :)

No i to jest nakręcająca pozytywnie wieść. Zdrowiuśkie dziecko :) Najwaznejsze :)
Kochana mam nadzieje ze tobie tez sie uda, cos mnie przed chwila brzuch rozbolal mam nadzieje ze to nic takiego i ze rano bedzie wszystko ok, tez sie klade zeby o tym nie myslec i sie nie denerwowac bo dzis powinnam dostac @ i tu taki nagle bol masakra, serce wali mi jak mlot.

Kochana mam nadzieje ze tobie tez sie uda, cos mnie przed chwila brzuch rozbolal mam nadzieje ze to nic takiego i ze rano bedzie wszystko ok, tez sie klade zeby o tym nie myslec i sie nie denerwowac bo dzis powinnam dostac @ i tu taki nagle bol masakra, serce wali mi jak mlot.
Tylko spokojnie Kochana..Aaa kotki dwa, Dobranoc

Zaczęły się plemienia..
Narazie nie wiem co o jak.
Biorę pogesreron i czekamy na rozwój sytuacji. W środę idę na bete w Grodzisku, no chyba że to plemienia się rozkręci. Czego sobie cholerka nie życzę jeśli coś ma być nie tak.
Idę teraz spać żeby chociaż do 5 rano n8e myśleć o tym wszystkim :)
Dobranoc dziewczynki i trzymam mocno kciuki za każdą :)
Mysl pozytywnie [emoji3590] moja siostra w obydwu ciazach miala plamienia przez caly 2 miesiac ciazy i ma dwojke zdrowych pięknych dzieci [emoji4] będzie dobrze [emoji106] [emoji8]

Ja od 6:00 w drodze do bialegostoku :) trzymam za siebie kciuki [emoji16][emoji16][emoji4][emoji110]

Mysl pozytywnie [emoji3590] moja siostra w obydwu ciazach miala plamienia przez caly 2 miesiac ciazy i ma dwojke zdrowych pięknych dzieci [emoji4] będzie dobrze [emoji106] [emoji8]

Ja od 6:00 w drodze do bialegostoku :) trzymam za siebie kciuki [emoji16][emoji16][emoji4][emoji110]

I my za Ciebie tez!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji847]

reklama
Do góry